avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate carmen iosif

Activitate carmen iosif

Multumesc, in sfarsit incep sa intrezaresc " luminita de la capatul tunelului " ! :)

Va mai " torturez " cu o intrebare si scapati de mine !

Ordinul 50 / anexa I/ pct.75 Personalul civil din Ministerul Apărării Naţionale care lucrează la locurile de munca sau la activităţile încadrate în grupa I sau II de munca, conform Decretului nr. 247/1977, beneficiază de grupa de munca aprobată pentru cadrele militare.

Puteti sa imi explicati, concret, ce inseamna "beneficiază de grupa de munca aprobată pentru cadrele militare" ?

Buna ziua,

Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Am, insa, unele nelamuriri. Nu reusesc sa imi dau seama daca, in interpretarea dumneavoastra, ati tinut cont de faptul ca mi-am desfasurat activitatea in conditii speciale. Prin natura activitatii, ar trebui sa ma incadrez in art. 20 lit. b) din actuala lege a pensiilor, lucru care nu stiu daca rezulta din cele doua ordine ( 50 si 125 ) trecute in carnetul de munca.
Puteti sa ma ajutati cu lamuriri in acest sens ? Va multumesc.
Buna seara,

Am sa incep cu datele inscrise in carnetul de munca :

" In perioada 24.10.1979 - 31.03.2001 a lucrat in grupa I de munca, conform Ord. 50/ 1990, anexa I, pct.75 si Ord. 125/ 1990, anexa I , pct. 17, 21 de ani, 5 luni si 7 zile, in procent de 100% are conditii speciale ".

Mai precizez faptul ca, am lucrat in cadrul M.Ap.N ca salariat civil.
Data de nastere : decembrie 1960.

Rugamintea mea este aceea de a ma lamuri in privinta incadrarii in grupa de munca conform Ord. 125 ( pe care nu am reusit, pana in prezent, sa-l consult ) precum si data la care ma pot pensiona.

Va multumesc anticipat.