Subiectele s-ar putea sa fie la standarde de crizza, respectiv cu 25% mai usoare ca anul trecut =))si buzunarele celor care concep subiectele sunt cu 25% mai usoare =))
Unde as putea gasi cartea "Drept penal.Partea generala.Culegere de teste grila."Florin Streteanu si Daniel Nita, 2005. Am cautat o cam peste tot, insa stocurile sunt epuizate. Ma poate ajuta cineva? Va rog..
Multumesc pentru suportul moral, desi ar trebuie sa fie invers, tinand cont de concurenta acerba din astfel de concursuri:)
Acolo vroiam sa spun "EFECTIV", dar s-au dus naibii competentele mele digitale, xonsecinte nefaste ale stresului asta ...ma gandesc mereu cum o sa ma adun eu pana la examen, acum cand constat ca am multe lacune in pregatire, mai ales la D.P. si D.P.P. In mapa lui Neagu sunt tratate mai concis si pe intelesul tuturor aceste 2 materii?
Multumesc, reciproca e valabila ! Sa stii ca nu are nici o urma de malitiozitate sau vreun substrat ironic, dar erectiv am ramas uimit cand am vazut ca se practica comparatii intre mape, fie ele din 2010, respectiv anul de gratie 2006...Dar acum percep si eu la adevarata valoare povata zicalei: "Cine se scoala de dimineata, departe ajunge"...
Mult succes, inca o data!
andreea_8_11 a scris:
heisu andreea a scris:
Despre ce grile si spete e vorba?scuze ca am intervenit in discutie
comparam mapa lui neagu, editia din 2006 cu cea din 2010
Ma scuzati ca intervin si eu, dar spasit si cu smerenie vaintreb; La ce va ajuta in pregatirea examenului sa comparati MAPA LUI NEAGU din 2006 cu cea din 2010? E o noua tehnica de invatat, fiindca sincer as vrea si eu sa mi-o insusesc...Scuze daca am fost deplasat, dar nu intelegeam cu altii compara mape, in timp ce eu sunt stresat ca nu pot acoperi toata materia pana in buza examenului :)
Despre ce grile si spete e vorba?scuze ca am intervenit in discutie
andreea_8_11, ai putea sa-mi dai cateva repere sa compar?
Ma intereseaza in mod deosebit spetele, ca teoria nu se putea schimba.
Daca da, sa vedem:
in capitolul II, dupa asistenta juridica, prima speta incepe "Inculpatul aflat in stare de libertate a fost reprezentat la judecarea recursului ....?" iar spetele sunt 22? si grilele din sectiunea iii a aceluiasi capitol sunt in nr de 35?
Merci. Revin daca nu corespunde.
andreea_8_11, ai putea sa-mi dai cateva repere sa compar?
Ma intereseaza in mod deosebit spetele, ca teoria nu se putea schimba.
Daca da, sa vedem:
in capitolul II, dupa asistenta juridica, prima speta incepe "Inculpatul aflat in stare de libertate a fost reprezentat la judecarea recursului ....?" iar spetele sunt 22? si grilele din sectiunea iii a aceluiasi capitol sunt in nr de 35?
Merci. Revin daca nu corespunde.
A cumparat careva mapa lui neagu din 2010? vreau sa stiu daca are vreo noutate comparativ cu cea veche. Eu am varianta din 2006.