avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters96059

Activitate ContSters96059

In primul rand va multumesc f mult pt raspunsul asa de rapid..asa este..am sunat la scoala de care apartineam si nu s a gresit nimic..este vorba de salariul meu plus banii pe concediu...o sun maine pe doamana functionar ..daca nu se rezolva..voi merge acolo...o zi buna va doresc:)
:">:">

Buna tuturor...! st noua pe aici,nu stiu daca mi am ales f bn locul unde trebuia scris..dar in fine...ma intelegeti si pe mn..
Am o problema..eu st din giurgiu,mai exact dintr o comuna laturalnica..am lucrat in Bucuresti timp de 3 ani,ca si psihopedagog,fara am face buletin de Bucuresti..acum..doresc sa mi iau somajul..trebuia mers la giurgiu ceeace am si facut..i am dus toate actee necesare d nei functionar de acolo..urmand sa mai merg o data pt a le semna..am asteptat cateva saptamani..tot nu m au sunat..asa cum spusese..i am sunat eu..mi a sp ca st ceva probleme in adeverinta de salariat mi au trecut o luna cu salariul de baza f mare fata de celelalte luni..este vb de ultima luna,in iunie..nu stiu cum sa procedez..ca secretara de la sc e in concediu..nici eu nu stiu cine i de vina...daca mi a scris corect sau nu...la ce porti sa bat?ce sa fac in cazul asta?ca dna de la somaj mi a sp sec ca ea n are ce mi face
va pup si va multumesc anticipat