Buna ziua,
Am urgenta nevoie de ajutorul dv. In data de 20.03.2007 am introdus actiune de divort, divortul s-a finalizat in noiembrie 2007, dar hotararea a devenit definitiva si irevocabila in februarie 2008. In data de 15.01.2008 am cumparat un camion. Fostul sot, la acea data nu avea nici un venit si ocazional venea sa-si vada copilul, ramanand cu noi cateva zile. Pe 29 ianuarie a facut scandal iar eu am chemat politia si el a plecat, dar cand a plecat mi-a luat actele in original de la camion si camionul; am observat mai tarziu ca le luase. Nu am reusit sa inscriu in circulatie camionul, dar l-am inscris in sectia financiara - unde figurez si cu impozit de platit pt el. Ce sa fac sa obtin camionul deoarece fostul sot nu vrea sa mi-l restituie? Are el vreun drept asupra acestui bun cumparat de mine? Astept raspunsul dv. Cu deosebit respect.
Va rog frumos sa imi spune-ti unde sa ma adreses si ce sa fac daca fostul sot de care am divortat mi-a luat si nu vrea sa imi mai dea actele unei autoutilitare pe care am cumparat-o dupa pronuntarea divortului, prin hotarare definitiva si irevocabila, proprietarul masinii sunt eu; am facut toate actele : vanzare cumparare, carte de identitate, certificat constatator rar si urma sa inscriu masina in circulatie, dar el mi-a luat actele, a plecat cu masina si nu vrea sa-mi dea nici actele si nici masina.Mentionez ca am inscris masina in sectia financiara unde am de platit si impozit pentru ea. Va multumesc. Astept raspunsul dv.