avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate amanda09

Activitate amanda09

Răspuns la discuția condamnare cu suspendare
Multumesc mult pentru timpul acordat.
Nu mi-am rezolvat problema insa daca mai am o speranta voi trage de ea.
art 84 al 1 pct 3 din lg59/1934 -6 luni
art 9 al 1 lit b Lg 241/2005 -2 ani inchisoare cu interzicerea drept art 64 lit b Cp
art 33 lit a-art 34 lit b CP se contopesc cele 2 pedepse si se da cea mai grea- 2 ani cu suspendare conditionata.
Problema mea este ca stiu sigur ca ANAF nu ma va lasa in pace.
2 ani inchisoare cu suspendare conditionat pe o durata de 4 ani termen de incercare.
Multumesc pentru timpul acordat si pentru informatii.
In baza art 14/346 Cpp respinge ca nefondata actiunea societatii furnizoare.
Nu este un simplu dosar penal ci cu multe conotatii si legaturi.
Nu stiu sa dau mesaj privat,imi cer scuze
Nu am mai multe informatii din dosar pt ca nu l-am vazut.
Am dat declaratii la politie atunci cand nu am reusit sa achit CEC-ul.
Am dat declaratii la politie atunci cand un client m-a reclamat ca nu i-am dat fc pe lucrarile executate.
Am avut controale de la politie,Garda,ANAF,ANAF,Politie.S-a stabilit ca evidentele au fost corecte cu exceptia celor 2 facturi pentru care s-a stabilit TVA.Am fost amenintata ca mi se va inchide activitatea,ANAF A CERUT insolventa,etc...
Un dezastru care m-a lecuit de afaceri pt tot restul vietii mele.
In Hotarare scrie cu drept de apel in 10 zile de la pronuntare pt procuror si de la comunicare pt. inculpat.
Daca as da nr.de dosar cred ca toata lumea ar vedea Hotararea si credeti-ma nu ma mandresc cu asta.
In hotarire se respinge ca nefondata actiunea societatii cu CEC si admite cererea partii civile ANAF si obliga la plata in solidar cu SRL a sumei de9400 lei TVA cu majorari pana la data platii.Acum vad ca este vorba de apel si nu de recurs
Domnule avocat
Am semnat un contract si am achitat un onorariu de 4 cifre.Am stat linistita pt ca procesul s-a tot amanat si avocatul dupa ce a obtinut prima amanare(adica mai 2009) mi-a spus ca o ducem asa cativa ani.l-am sunat de cateva ori si nu mi-a raspuns acum in toamna insa nu mi-am facut probleme si nici nu mi s-au cerut alti bani.Dovada platii insa o am.
Din hotarare am aflat ca am avut avocat din oficiu de la un anumit moment al procesului insa nu stiu de cand.
Deci, de ce sa spun ca am platit daca nu as fi facut-o?Ma ajuta cu ceva?
Nu am primit citatii(sau cum se numesc pt ca in CI am alta adresa si stiam ca am avocat care ma reprezinta.
Astazi am verificat dupa nr de dosar pt cand s-a amanat cauza si am gasit surpriza.
Toate astea le-am aflat astazi la 500 km de Judecatorie si atunci am cerut cateva pareri.
Dupa ultimul raspuns al domnului avocat trebuie sa ma multumesc cu atat.
Nu am nimic cu avocatii pt ca este prima situatie in care m-am confruntat cu unul.
Mai precizez odata ca CEC-ul a fost lasat in garantie la firma cu care colaboram de 2 ani si nu m-am asteptat sa-l introduca in acel moment( nu am scris eu suma si nici data).
Despre lucrari facute unor persoane sus puse fara fc cred ca se stie insa eu am incurcat-o.
Credeam ca sfaturile sunt pt cei care au nevoie de ele si nu pt cei care au raspuns la toate.