avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate alin_tm

Activitate alin_tm

Buna ma numesc alin si sant din jud.TIMIS.pe data de 08.03.2009 a trebuit sa ma deplasez pina in localitatea.JIMBOLIA.avand la masina numerele provizorii expirate de vreo 2 luni + am consumat si alcool .la intoarcere catre casa(com.cenei) un echipaj de politie rutiera ma oprit,mia dat alcol test si mia gasit o cantitate de 0,22 . mia retinut permisu de conducere fara drept de circulatie. si mi sa spus ca am sa primesc permisu inapoi dupa 90 zile si am sa primesc acasa o amenda administrativa.dar pina in data de azi 15.07.2009nu am primit nimik ..va rog frumos sa imi spuneti si mie ce am sa patesc si daca am sa mai primesc permisu inapoi sau ce trebuie sa fac. va multumesc.astept raspunsu dvs.!
Stoica Ioana a scris:

Sunem in prezenta unui posibil concurs real de infractiuni : conducere cu nr. expirate , si conducere in stare de ebrietate.
Subliniez posibil.

In acest caz , e posibila suspendarea conditionata (daca pedeapsa efectiv aplicata este maxim 2 ani).

E posibil , insa , ca alcoolemia in sange sa nu depaseasca 0,80 , limita prevazuta de lege.

Va sfatuiesc sa va angajati un avocat , pt a avea o aparare bine pusa la punct.
;);)