Am intrebat la mabasada Romaniei in Roma si prim mail mi-au raspuns ca nu este inregistrat cu contract de munca ....poate mi-ar trebui un detectiv particular?...cred ca este fff scump totusi...dar stiti ce nu inteleg ?...nu inteleg cum poate fi admis recursul cand fo0sta mea soacra a declarat venitul sau meudiu lunar,dar cred ca apoi i-a parut rau ca aspus o suma prea mare...Multumesc pentru raspuns !
Buna !In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru ca mi-ati raspuns ,dar ideea este ca el chiar nu are contract de munca si asta o stiu pentru ca am trimis mail la ambasada din Roma si mai este o problema ,el fiind garajist de 8 ani este si prieten cu patronul si sta chiar la garaj intr-o camaruta pentru ca-mi povestea cat timp am fost impreuna (din 2001 si pana in 2004 cand eu am divortat pentru ca nu ne ajuta cu nimik material pe mine si pe fetita ).Poate mai povestim :)...o zi faina !
fara nici un ajutor in fata legii,desi sti ca ai dreptate...fostul meu sot ,desi lucreaza in Roma de 8 ani de zile in acelasi loc , dar mentionez ,fara contract de munca ,trimite fetitei noastre pensie de intretinere 96 lei ,din 2007 si pana in prezent.Oare cum as putea sa demonstrez ca el are un venit mult mai mare acolo si plateste mult prea putin ? Mentionez ca in instanta mama lui care s-a prezentat la proces si are procura generala ,a declarat ca el are un venit ca zilier de 500 euro lunar;instanta a hotarat ca el sa plateasca 125 euro lunar ,dar apoi mama lui a facut RECURS .Pana acum nu am avut avocat care sa ma reprezinte ,dar mai departe nu stiu cum sa procedez .Va rog respectuos ,AJUTATI-MA cu un raspuns !Multumesc anticipat !