avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate laurette24

Activitate laurette24

bun, si cei care n au vechime cand, unde si cum vor da examenul? stie cineva ceva? e posibil sa se revina pe barouri?
si cei care n au vechime?cum vor da examenul? ca n toamna, pe centre?
si cei care nu au vechime, cum vor da examenul? pe centre ca n toamna?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
adi_bucuresti2006 a scris:

A fost publicata pe site-ul Curtii Constitutionale Decizia nr. 109 din 09.02.2010 prin care a fost admisa excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.159/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat

[ link extern ]

Motivarea mi se pare corecta deoarece cu mult prea mare usurinta se adopta in Romania Ordonante de Urgenta, fara a se justifica acel caracter de urgenta.
Mentionez ca decizia Curtii Constitutionale a fost publicata pe site astazi, 17.03.2010, fiind trimisa la Monitorul Oficial spre publicare in Partea I.

si, ce se va intampla acum, dupa publicare?
am sunat azi la unbr, au spus ca sapt aceasta nu se vor afisa rezultatele, sa revin cu un telefon pe joi-vineriX-(
srty18 a scris:

la Examen de Admitere in INM nu stiu unde ai auzit ca se intra cu codul in mana, in fine nu asta este important, eu stiu sigur in sala 004 nu s-au sigilat lucrarile....cine a mai fost in 004 v-au sigilat lucrarea?

si eu am fost in sala 004 intrar#-oea c, mie nu mi au sigilat lucrarea nici in prima zi, nici in a doua#-o
si la stagiari cum crezi ca va fi?:D
deci 4 variante de raspuns....#-o#-o#-o
si la organizare ce facem? mai dam examen?
oare la organizare mai dam exam?