cel care la postat nu mai este interesat
Mai sunt interesat, nu am raspuns decat daca era nevoie pentru a nu devia de la intrebarea initiala.
cineva se supara pe cineva si scoate arma pentru a se apara
Eu am mentionat ca eram lovit inainte sa trag cu arma, nu am iesit de nebun in trafic sa trag in oameni la intamplare.
vezi cazurile de folosire a armamentului si legitima aparare
"in caz de legitima aparare ori stare de necesitate"
nu l-a obligat nimeni sa coboare din masina?
Putea sa ramana in masina si sa sune la politie daca venea ala cu bata la el.
In mod clar si-a luat arma sa-l intimideze pe respectivul individ.
La fel si cealalta persoana, daca avea o problema cu mine putea sa stea in masina si sa sune la politie, nu sa opreasca langa mine si sa vina sa ma bata.
Eu eveam amandoua geamurile deschise si el s-a coborat direct langa usa mea dreapta, si a fugit spre mine, eu am iesit de cealalta parte, poate a fost si din reflex. Nu aveam timp sa ridic geamurile si sa blochez usile, putea usor sa ma loveasca pe geam.
In mod clar si-a luat arma sa-l intimideze pe respectivul individ.
Mi-am luat arma pentru ca m-am simtit amentintat :O
Nu am iesit din masina si am inceput sa trag, m-am ferit cat am putut.
Cu vreo 30m inainte sa opresc la semafor a venit pe banda din dreapta mea si ma impingea spre masinile ce veneau de pe contra-sens (camioane), m-am ferit de el de vreo 3 ori intrand pe contra-sens dar apoi stateam doar pe banda mea si il claxonam de cate ori vroia sa se bage in mine. Cand am oprit s-a repezit la masina. Deci pentru mine era clar ce intentii avea si ce ii poate capul. :stunned: