Cam aceeasi problema o intampin si eu.
Ieri, 12.12.2011, am fost la dat cu subsemnatul in privinta raportului gps, care de exemplu in data de 03.10.2011 imi da o diferenta totala de 81 litri motorina "luati" in trei transe (33+18+30) si asta la ore diferite, toate avand interval de cate zece minute.
NU vreau sa dau mai multe detalii pentru moment
Eu am o alta problema legata de cartela tahograf. M-am angajat acum 2 ani (Aprilie 2007) la o firma de transport persoane, lunde am muncit pana ieri (15 Iulie 2009), fara a beneficia de vreo zi C.O. sau macar sa imi plateasca zilele.
Azi, pe la 18.30, ma suna seful si imi spune sa-mi caut de munca de maine. Scurt.
Cartela mea nu e descarcata NICIODATA, din momentul in care am bagat-o in tahograf prima oara, undeva prin Aprilie 2008.
Acum eu ce pot face? Sa merg la ARR s-o descarc, riscand sa iau vreo amenda? Sau s-o las asa?
L-am intrebat de acte si mi-i spus ca o sa-mi opereze in cartea de munca pana la sfarsitul lunii, iar cand am intrebat de somaj, mi-a raspuns ca apoi, merg la fortele de munca pt somaj. Dar nu trebuie sa-mi dea nste hartii, cum ca nu mai are nevoie de mine, ca s-a restructurat postul?
Ideea e cu totul alta, ca au venit alti baieti, dar pe bani mai putini.
Ce as putea face in situatia de fata?