avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin.1986

Activitate Sorin.1986

r.gabi a scris:

"Carpe diem"-Bucura-te de ziua de azi"

Contestatia la judecatorie o veti depune in termen de 15 zile de la primire acasa a procesului verbal,intrucat at refuzat sa va aplicati semnatura pe procesul verbal.Orice cerere in justitie se dovedeste cu probatorii constand in acte,martori sau alte probatorii formulate in dovedirea acesteia.deci trebuie sa audiat 1-2 martori,dupa cum puteti si dupa cum apreciaza instanta in baza art.167 c.pr.civ.

procesul o sa vina cu o recomandata?pr ca voi fi plecat din tara.. e cam nasol daca vine pur si simplu asa..
Buna seara!
Acum 1 ora mi`a fost suspendat permisul pentru 30 de zile pentru ca am trecut pe rosu.
Am refuzat sa semnez procesul verbal, dar permisul a ramas la "politai", primind in schimbul lui o dovada pentru 15 zile.
Intrebarile mele ar fi:
1)De moment ce nu m`au filmat.. nu prea au ce sa prezinte la judecata.. deci mai mult ca sigur voi castiga, nu?Mai e nevoie sa mai pun martor?
2)Pot depune contestatie in 15 zile de azi.. cand mi`au retinut permisul si mi`au dat dovada.. chiar daca nu am semnat P.V.?Sau in 15 zile de cand voi primi P.V. acasa?Nea "pioliatiul" zicea ceva de genul ca ii va da drumul in a 16`a zi ca sa nu pot depune contestatie.. E posibil ca in momentul in care am primit dovada(si am lasat permisul,adica acum 1 ora) sa se considere ca am luat la cunostinta despre procesul verbal?Si trebuie sa contest in 15 zile incepand de azi?Sau sa stau linistit si sa il astept acasa?Si am 15 zile din momentul ala sa il contest?
3)Procesul vine acasa cu o recomandata sau pur si simplu prin posta?O sa plec din tara pentru 2 saptamani,luni,pe 20,si vreau sa fiu sigur.. sa nu cumva sa vina si sa nu am timp sa il contest..
In speranta ca ma veti ajuta,va multumesc mult!