am chiar o oferta de angajare primita pe mail..si am inteles si restul.astept o oferta de onorariu
va cred,doar ca,atat cat pot eu percepe,imi imaginez ca ar grabi considerabil finalizarea dosarului si poate ca dnul procuror ar tine cont si de perioada lunga in care am stat fara permis(peste 7 luni),de faptul ca au trecut cele 20 de zile(art 277 cpp),de faptul ca nu am antecedente si ca nu sunt din localitate..Mi-as asuma riscul sa nu primesc rezolutia luni sau marti dar sa se incheie cosmarul acesta cat mai repede
nu este vb de concurs de infractiuni..si nu cred ca mai poate fi vb de raspundere penala..cand imi trebuie...?si ieri ar fi bine...dar cred ca mai pot amana o saptamana
si inca ceva..nu e vb nici de pagube materiale nefiind implicat in nici un accident
testati-ma..as putea percepe daca imi explicati
Buna ziua,
In luna iunie a anului trecut am fost prins conducand cu 0.46 mg/l in aerul expirat.La probele biologice am primit rezultatele 0.85 si 0.75.In urma recalcularii mi-a venit rezultatul de 0.6 in sange,deci incadrare la contraventie,motiv pt care ofiterul care mi-a instrumentat dosarul l-a trimis mai departe catre parchet pe data de 8.12.2009 cu propunerea de SUP.Am fost la parchet,dar grefierul de serviciu mi-a spus ca dosarul nu este inca solutionat,a refuzat sa-mi dea numele procurorului care a fost desemnat pe motiv ca doar avocatului il poate da si mi-a spus ca nu am altceva de facut decat sa astept pana imi vine rezolutia acasa si ca nu stie cat va dura.Acum,am nevoie de un avocat din Bucuresti care sa ma ajute sa primesc o rezolutie la inceputul saptamanii viitoare(am neaparat nevoie de permis pt a putea da curs unei oferte de angajare).Va rog cine poate sa ma ajute sa-mi dea un raspuns in care sa fie trecut si onorariul pt aceasta speta destul de simplista(poate fi si mesaj privat)
Multumesc
cand iei cu suspendare inseamna ca nu vei fi intemnitat.sa zicem ca iei 1 an cu suspendare..dc dupa 2 luni dai in cap cuiva,la pedeapsa pt ac infractiune se adauga si 10 luni ramase din pedeapsa initiala.in rest vei avea cazier pana in momentul reabilitarii,adica pana se termina anul(asta dc judecatorul nu va dispune altceva).vei avea si permisul anulat,adica dupa ce intervine reabilitarea va trebui sa faci din nou scoala-ca si cand n-ai avut carnet
si mi s-a mai spus un lucru:chiar daca rezultatul primelor probe imi este favorabil(contraventie),procurorul imi va cere oricum sa fac recalcularea pt ca a trecut o ora din momentul testarii cu aparatul pana la momentul recoltarii.sunt obligat sa fac acest lucru daca prin rezultatul analizelor de sange fapta iese din sfera penalului?
Eu am avut 0.46mg/l in aer,am dat probele biologice si nefiind din localitatea unde s-a produs evenimentul nu am putut afla rezultatul lor deoarece ofiterul caruia i-a fost repartizat dosarul meu mi-a spus ca nu mi le poate comunica telefonic,dar ca sunt peste limita legala si sa ma duc sa achit taxa de recalculare,dupa care sa vin cu chitanta si sa incep audierile.Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Ar trebui sa aflu mai intai rezultatul primelor probe(peste limita legala poate fi si contraventie)
2.Ce ar trebui sa declar la recalculare pt a avea o sansa sa-mi iasa o valoare care sa permita incadrarea la contraventie a faptei?
Eu am avut 0.46 mg/l in aer,cam la o ora dupa accea mi s-a recoltat prima proba urmata de a 2-a la interval de o ora.Nefiind din localitate unde s-a produs evenimentul,nu am putut afla rezultatul probelor biologice pt ca ofiterul caruia i-a fost repartizat cazul a motivat ca nu ar fi deontologic sa mi le comunice telefonic.Mi-a spus doar ca sunt peste limita legala si ca trebuie sa achit taxa de recalculare dupa care sa ma prezint la el pt audieri.Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Ar fi indicat sa aflu mai intai ce valori am inregistrat la primele probe?(peste limita legala ar putea fi si contraventie)
2.Ce ar trebui sa declar la recalculare pt a avea o sansa sa se incadreze la contraventie