Martori ar fi destui problema e ca sunt cam toti rude cu sotul. Ei nu prea isi vorbesc si o apreciaza mult pe ea dar nu stiu in ce masura vor veni la proces ca martori.
Am auzit ca exista o expertiza psihologica care se poate face dar nu stiu daca este reala informatia pe care o am.
In gospodarie ea a muncit facand de toate, mai ales ca locuiesc la tara si ca au stat pana acum cateva luni in casa cu socrii.
La casa au contribuit si fratii ei, ei au zidit-o, au tencuit-o, au acoperit-o. O mica parte din acesta contributie e afost platita deoarece familia lui a considerat ca e un drept al lor sa fie ajutati de rudele ei.
Un avocat in caz de divort isi ia oricum.
Cam cat costa deschiderea procesului de divort? Nu de alta dar ea nu are bani pe mana iar mama ei desi e pensionara nu are o pensie stralucita.
Am si eu o problema. O ruda de-a mea e casatorita de 3 ani si are impreuna cu sotul ei un copil de 2 ani jumate.
Acum ea vrea sa se desparta de sotul ei datorita faptului ca acesta impreuna cu parintii lui o tortureaza psihic. Ii adreseaza jigniri, viata pe care o duce e insuportabila.
Nu o lasa sa iasa sau sa mearga sa-si ajute mama, bani nu are pe mana. Ea nu a lucrat niciodata.
Cum necum o lasa duminica sa mearga la mama ei pt o zi dar i s-a spus ca daca ramane sa o ajute sa nu se mai intoarca. Ea ar vrea sa ramana definitiv mai ales ca mama ei e singura. Stiu ca ar insemna abandon de domiciliu
Daca asa s-ar intampla ce sanse ar avea ca tatal sa obtina custodia copilului? Ei ii este foarte frica sa nu i-l ia dar nu mai poate sa stea cu el. A ajuns sa-si doreasca moartea.
Mentionez ca dupa casatorie au facut o casa impreuna dar cum ea nu a muncit ce drepturi are asupra ei?
Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi ca nu as vrea sa o vad imbolnavindu-se sau facand vre-o prostie.