avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate miha25

Activitate miha25

da intradevar casa este gata deja locuim in ea ,si nu ,nu am fost atentionata doar ca domnul care raspunde de urbanism pe zona ni-a zis ca fara acord nu poate sa imi dea avizul ca receptia e facuta,fara aviz nu pot sa depun documentatia pentru numar la casa ,fara numar la casa e ca si cum nu am exista ca si cumam fi tot in constructie ori casa e terminata de anul trecut ,iar autorizatia a expirat anul acesta. Ar mai fi de precizat un lucru ,avem toate utilitatile :gaz curet .apa iar pe facturi apare acea litera de care am nevoie la numar intrebarea mea este de ce trebuie sa fac atatea acte ,sa platesc atatea taxe cand interesul primariei ar fi sa imi dea numarul pentru ca doar asa pot sa platesc impozitul bani care merg spre primarie. (va multumesc din suflet pentru raspunsurile acordate pana in prezent)
va multumesc pentru raspuns ,as mai avea o intrebare .care ar fi cel mai rau scenariu posibil in ceea ce priveste nerespectarea distantei(nu am lasat 1m ci doar 80 cm)
buna as vrea si eu daca se poate un scurt raspuns .Ma chinui de 7 luni de zile sa imi fac actele necesare pt a putea beneficia de nr la casa noua cei de la urbanism ne tot amana sub ptretextul ca nu am lasat 1m de la limita de proprietate ne tinand cont de faptul ca langa noi la nici 3m s-a construit un bloc cu 5nivele p+4 cu gemurile inspre curtea nostra fara a avea acordul nostru .Nu vreau altceva decat sa mie se dea avizul pt receptia casei ,ce pot sa fac incazul in care vecinul (cel cu blocul)nu e deacord sa imi semneze pt 80cm?