A fost simplu, desi nu ne mai iubim, inca ne respectam foarte mult...dar mai presus de toate respectam relatia ce am avut-o, a fost una frumoasa, dar motivele ce ne-au unit atunci s-au...evaporat...nu mai avem nici reprosuri de reprosat, nici certuri, nici..nimic....nu pot spune ca a fost usor pentru noi sa ajungem aici, dar iata ca am ajuns. ce-i drept am fost in permanenta sinceri si deschisi...si am ajuns aici: vrem sa se termine, eu sa-l eliberez pe el, si el pe mine....suna aiurea, poate....dar nu avem orgolii...vrem amandoi, in egala masura acelasi lucru...
ne-am certat, am urlat, am zbierat, am obosit, si nu vrem sa ne ranim, vrem sa putem bea o cafea dupa ce primim hartia AIA, amandoi....caci din "vina" noastra suntem aici, si o recunoastem in egala masura, dar nici nu vrem sa stergem cu buretele ceea ce a fost, pentru ca a fost prea frumos
deci da...toata lumea sa divorteze ca noi!! =D>=D>=D>
Va multumim foarte mult pentru indrumari...Acest divort ne face mai mult bine decat rau... E un esec, indiferent cum o privim, nu ne bucura prea mult ca am ajuns aici. Dar n-are sens sa ne mai chinuim unul pe celalalt asa. Totul s-a rezolvat si incheiat intre noi civilizat si cu mult bun simt, si asta si cautam: o procedura rapida si curata.
uau! =D> atat de *putin? cat despre timp? ce imi puteti spune? suntem chemati? sunt multe termene? ne trebuiesc martori ceva? cred ca suntem cel mai fericit caz de divortati :)) ne e doar frica de sistem caci nu stim cum functioneaza
mentionez ca in prezent suntem amandoi atat de "de acord" si de impacati cu ideea incat nu dorim decat sa se termine frumos, rapid si ieftin, avem o mare groaza de birocratii si chestii de genul.
multumesc pt raspunsul promt
am cazut de acord, in privat! s-a decis, divortam... nu avem nimic de impartit, am implinit si anul...
ce avem de facut?
cat costa?
daca suntem AMANDOI de acord cu acest divort si nu avem nimic de impartit, ne mai trebuie avocat?
vrem sa terminam cat mai repede, si fara prea multa bataie de cap.
multumesc pentru atentie
Vali