avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina Voica

Activitate Cristina Voica

Răspuns la discuția Admitere avocat definitiv 2009

Da, asa este...., din pacate...

...eu nu cred ca va mai fi organizat inca unul pt cei cu vechime de 5 ani intr-o functie juridica....

Răspuns la discuția Admitere avocat definitiv 2009
S-A STABILIT DATA EXAMENULUI DE DEFINITIVAT - 04 NOIEMBRIE 2009.

BAFTA!

[ link extern ]
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Eu am 5 ani vechime pe carnetul de munca, in profesia de consilier juridic, chiar maine 31.07.2009 se vor implini. Si da, ma inscriu la examenul de admitere in avocatura din 9 septembrie. Si bineinteles, voi depune dupa ce (sper) voi lua examenul, cerere pentru dobandirea calitatii de avocat definitiv. De ce? Pentru ca sunt din Bucuresti si conform art. 3 din Hotararea nr. 3 din 7 feb 2008 a Consiliului Baroului Bucuresti: "Art. 3. Pentru dobandirea calitatii de avocat definitiv, persoanele care au fost definitivate in functia de consilier juridic/jurisconsult sau au avut o vechime in aceasta functie, dar pana in 10 ani, trebuie sa sustina examen de admitere in profesia de avocat."

Am citit si urmatoarele hotarari ale Consiliului Baroului Bucuresti si pana la ora actuala nu a fost abrogata aceasta hotarare. Sper sa am bafta, ceea ce va doresc tuturor si sa mi se aprobe cererea, daca nu... Asta e, oricum ma pregatesc pentru examen si il voi susutine si pe cel de definitivat cand va fii.

BAFTA TUTUROR!
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Buna ziua,

As dori si eu sa fac rost de sinteze. Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta.
Adresa mea de mail: cristinavoica@yahoo.com.

Spor la invatat si succes la examen!