Am doua situatii:
1. Am primit o adresa de la S5 cum ca nu am depus D100 trim IV 2011 si s-ar putea sa mi-o iau, dar bineinteles ca nu am depus pt ca, cf primei OG am inchis exerciutiul financiar pana pe 25.02.2012 si urma sa depun 101, ca apoi sa se suceasca astia si sa ne zica ca termen 101 este 25.03.2012 pt toti, indiferent cum au depus 100 sau ca nu l-au depus (cazul meu). Atunci ce naiba mai vor astia de la ANAF, de la viata noastra? S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare?
2. Am constatat tot pe ANAF la rubrica "dosar fiscal" verificare declaratii depuse; exemplu D300, ca la randul 5.1-Achitizii intracomunitare pe coloana cu tva, imi apare nu stiu de unde suma de la rd 42!!!! ( tva de recuperat) care era pe decontul meu trimis online, iar la ei de recuperat imi apare altceva....oricum o mare bulibaseala. -a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare?
Sau am bulibasit-o eu????
Va rog, daca ma poate ajuta cineva intr-o problema: vreau sa achizitionez o casa la tara impreuna cu cineva (jumi/juma) in val de 11000 euro. M-as fii dus la un notar, dar astazi este Sambata si nu lucreaza nimeni (sunt din Buc) si am nevoie urgent azi de un raspuns... Deci proprietara doreste un avans de 2500 euro si ulterior restul. INREBAREA NR 1 ESTE: Cam cat sunt cheltuielite la notar pt prima faza ( cea cu avansul) si pentru a doua faza cand vom achita si restul de bani ( casa este amplasa pe 200mp si teren de inca 250).
si INTREBAREA NR. 2: Persoana cu, care ma asociez sa iau aceasta casa are un nepot, am hotarat ca actele sa fie impreuna ( jumi/juma) cu testament inclus in continutul actelor celei de-a doua transe, cum ca dupa moartea respectivei sa ne ramana restul casei, ACEST DOCUMENT CU TESTAMENT POATE ATACA ( nu vreau sa ma gasesc in situatia ca investesc, prin aceasta crescand valoarea imobilului si vin nepotii la pomana.......)
Va multumesc mult. ( am sa las si o adresa email: donie_laura@yahoo.com)