avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate stan monica laura

Activitate stan monica laura

Sotul meu a plecat de acasa pe data de 06.07.2009 la tatal sau si bineinteles cu noua iubita cu care traieste de 2 ani, de cand a intrat la facultate. Ne-a parasit pe mine si pe fiul meu in varsta de 5 ani .Avand apartamentul garantat la un credit mare pe 25 de ani , sotul meu mi-a lasat rata in valoare de 1300 lei, rata la Domo in valoare de 200 lei ca doar eu folosesc apartamentul , aparatul de aer conditionat si televizorul, dar salariul meu e de 1000-1200 lei, nu mai pun si utilitatile. E posibil sa-mi puna mie in spinare aceste rate, avand in vedere ca el are salariul de 2200-2400 lei? El a luat masina si rata de la alta banca de 650 lei . Vrea sa ne despartim de comun acord , la fel si cu bunurile, dar mie imi este teama de ce va urma si ca voi iesi in dezavantaj . Trebuie neaparat sa angajez un avocat avand in vedere situatia mea financiara? Tot ce avem este luat in timpul casatoriei, apartament, masina si credite. Am dreptul sa nu-i dau copilul, avand in vedere ca el a parasit domiciliul, locuieste cu amanta si se afiseaza nestingherit prin tot orasul, chiar si cand e copilul cu el? Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra, va multumesc anticipat.