am inchiriat de curand un apartament la doua fete din moldova ele fiind din alta tara studiaza in romania si au nevoie de o dovada ca stau in romania ele au stat la camin o perioada si de la camin le dadea un contract de cazare dar caminul s-a desfiintat si trebuiau sa isi caute singure o chirie intrebarea mea e :daca merg la notar sa le fac o dovada k stau la mine nu trebuie sa platesc impozit la stat? sau trebuie sa le i-au in spatiu?sau un contract de inchiriere? cum ar trebui sa fac?
Viitoarea mea sotie era intr-adevar responsabila de grupa copiilor mici din care facea parte fetita, insa fetita s-a dezechilibrat singura si a cazut.Poate fi considerat ca s-a adus un prejudiciu cand sefa firmei a primit in gradinita copii sub 2 ani, copii care nici nu se descurca bine pe picioarele lor?poate sefa respectiva sa demonstreze ca viitoarea mea sotie se face responsabila de un asemenea copil?si mai ales..poate fi trasa numai viitoarea mea sotie la raspundere in conditiile in care gradinita nu are un asistent medical sau un ingrijitor calificat?
buna ziua viitoarea mea sotie lucreaza intr-o gradinita particulara pe langa faptul k nu primea salarul la timp intr-o zi o fetita a cazut si s-a lovit desi erau 2 educatoare si o ingrijitoare patroana gradinitei a scos-o vinovata doar pe viitoarea mea sotie.parintii fetei lovite i-au facut certificat medico-legal si a depus o plangere gradinitei patroana zice sa ii plateasca viitoarea mea sotie daunele parintilor fetei.viitoarea mea sotie intre timp a sustinut examen dfe titularizare si a prins post in invatamant si normal si-a dat demisia cu acordul ambelor parti conform art 55 litera b. Ma intreb cine trebuie sa plateasca daune parintilor fetei lovite?gradinita nu are amenajat spatiu de joaca pt copii nu are cine sa dea primul ajutor unui copil si tot viitoarea mea sotie e vinovata si trebuie sa plateasca daune ? eu cred k patroana gradinitei este singura responsabila de asta nu? astept pareri va multmumesc mult