buna ziua!
vreau sa ma intorc la munca desi copilul meu a implinit numai un an.
am ceva drepturi din partea statului si al angajatorului?
va multumesc!
buna ziua!
eu am ratat prima pt nastere, sotul meu a facut cererile pt prima si trusou, dar a uitat, am facut ulterior o noua cerere si banii de prima mi i-au pus pe cont. am atasat un extras de cont la cerere. Banii de trusou au ramas la stat era prea complicat sa urmaresc pe site-ul primariei cand imi vor da banii. Asta la Cluj. Nu stiu in alta parte cum e.
Am o alta intrebare. Din oct merg la serviciu desi copilul nu are decat un an. Beneficiez de vreun ajutor din partea statului. Am vazut ca tichetele de cresa sunt date de angajator. Cu criza asta mai bine nu cer bani in plus.
buna ziua!
de curand am inceput sa amenajez o casa in zona Dambu Rotund str Piatra Craiului din Cluj Napoca.
am avut ghinionul sa dau peste o vecina care in termen de 7 luni mi-a facut 3 reclamatii. (toata viata ei a fost pensionara si s-a ocupat doar de astfel de lucruri)
as vrea sa stiu cum trebuie sa fac gardul, cine trebuie sa=l faca, la ce distanta pot planta pomi si vie si alte lucruri care ar trebui sa le stiu.
va multumesc!
buna ziua!
am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
sunt in concediu de maternitate de un an de zile si as vrea sa merg la munca.
legea permite ca sotul meu sa beneficieze de indemnizatie de crestere a copilului in continuare?
va multumesc!