Buna seara , multumesc de raspuns, am discutat deja cu un reprezentant al firmei de recuperare si i-am solicitat sa-mi trimita o propunere de plata esalonata care sa fie semnata de un reprezentant al firmei de recuperare ,insotita si de antetul acesteia si tot ce trebuie , ca apoi s-o semneze si sotul meu si abia apoi voi incepe sa fac plati in functie de termenul scadent fixat de comun acord.
Buna seara, actualul meu sot a avut un credit la o banca inainte ca noi sa fim impreuna si se pare ca la un moment dat nu a mai putut plati si creditul restant a fost vandut de doua ori la niste firme de recuperare, firme care cica i-ar fi trimis propuneri de oferte pentru recuperarea creditului restant la adresa pe care o avea in momentul contractarii creditului dar fara sa se asigure ca acesta a intrat in posesia corespondentei .Intamplator ajungand la tara unde locuise acesta in momentul contractarii creditului am intrat in posesia unei adrese de EXECUTARE SILITA a sumei presupuse a fi datorata de catre actualul meu sot. As dori sa stiu ce ar trebui sa facem ca aceasta suma s-o putem plati in rate esalonate
Buna ziua,
astazi tocmai ce am trimis la cea de la firma de recuperare propunerea de plata esalonata,incheiata in 2010, pe care sunt semnaturile de care v-am spus si de care m-am achitatsi i-am pus si extrasul de cont pe acea perioada din care reies platile facute de catre mine.
Cea de la firma de recuperare imi spune sa-i prezint FISA DE LICHIDARE dar eu i-am spus ca nu consider ca era de datoria mea ca debitor sa emit fisa de lichidare ci acest lucru trebuia sa-l faca CREDITORUL- BANCA dupa ce a urmarit ce plati am facut eu in contul de colectare .
Buna ziua, imi cer scuze ca v-am dat de lucru suplimentar dar am considerat necesar sa vin cu date exacte si concrete ca sa puteti sa-mi oferiti raspuns in cunostinta de cauza
Buna ziua,
Am fost chiar la Bucuresti la adresa care era data la expeditor, ][ Bank, S.A. , [] unde am expus problema si unde am lasat o sesizare la care astept raspuns pana cel tarziu 07.08.2013 cand se implinesc cele 30 de zile pentru un raspuns in termen legal, dar cea de la CRC continua sa ma sune si sa-mi pretinda ca daca nu platesc pana la sfarsitul lunii iulie voi fi data in executare silita si va trebui sa platesc si cheltuieli de executare
Buna ziua,
eu de doi ani incerc sa-i conving ca nu le mai datorez nimic dar nu vor sa inteleaga dovada ca m-au tot contactat fie telefonic si mai nou am primit scris instiintare si o alta oferta pentru reesalonarea presupusei datorii care acum este in suma de 1565,44 si ar trebui s-o platesc catre [] prin SC ][ RECUPERARE []SRL
Buna ziua,
Angajamentul la propunerea de plata este semnat de catre mine in calitate de debitor si de catre [], inspector ,[] SRL cu CNP ][, numele si CNP-ul dumnealui sunt in stampila dreptunghiulara si este si o stampila patrata cu date generale ][, iar ca antet in dreptunghi compartimentat in doua apare [] si ][ SRL
Buna ziua,
revin cu informatii suplimentare:In intelegerea de plata scria clar ca :" Ma angazez sa platesc datoria detaliata, adica suma datorata , inclusiv penalitati de 1609,36 catre creditor in rate conform scadentarului de plata, fara a se mai adauga alte penalitati , in cazul respectarii termenelor de plata", termene pe care le-am respectat intocmai chiar am achitat mai devreme decat era prevazut in intelegere.
Multumesc de raspunsul promt oferit!
Buna ziua,
Solicit si eu ajutor intr-o problema:
Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am incheiat o intelegere de plata esalonata cu un reprezentant al [editat]SRL, am platit conform intelegerii suma datorata la acel moment catre [editat]si desi din 2011 am achitat suma datorata sunt si in prezent contactata si amenintata cu executare silita pentru o datorie achitata deja. Cum pot rezolva definitiv aceasta situatie destul de sacaitoare?