Buna seara, actualul meu sot a avut un credit la o banca inainte ca noi sa fim impreuna si se pare ca la un moment dat nu a mai putut plati si creditul restant a fost vandut de doua ori la niste firme de recuperare, firme care cica i-ar fi trimis propuneri de oferte pentru recuperarea creditului restant la adresa pe care o avea in momentul contractarii creditului dar fara sa se asigure ca acesta a intrat in posesia corespondentei .Intamplator ajungand la tara unde locuise acesta in momentul contractarii creditului am intrat in posesia unei adrese de EXECUTARE SILITA a sumei presupuse a fi datorata de catre actualul meu sot. As dori sa stiu ce ar trebui sa facem ca aceasta suma s-o putem plati in rate esalonate
Buna seara , multumesc de raspuns, am discutat deja cu un reprezentant al firmei de recuperare si i-am solicitat sa-mi trimita o propunere de plata esalonata care sa fie semnata de un reprezentant al firmei de recuperare ,insotita si de antetul acesteia si tot ce trebuie , ca apoi s-o semneze si sotul meu si abia apoi voi incepe sa fac plati in functie de termenul scadent fixat de comun acord.