avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata esalonata dupa somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Plata esalonata dupa somatie

Buna seara, actualul meu sot a avut un credit la o banca inainte ca noi sa fim impreuna si se pare ca la un moment dat nu a mai putut plati si creditul restant a fost vandut de doua ori la niste firme de recuperare, firme care cica i-ar fi trimis propuneri de oferte pentru recuperarea creditului restant la adresa pe care o avea in momentul contractarii creditului dar fara sa se asigure ca acesta a intrat in posesia corespondentei .Intamplator ajungand la tara unde locuise acesta in momentul contractarii creditului am intrat in posesia unei adrese de EXECUTARE SILITA a sumei presupuse a fi datorata de catre actualul meu sot. As dori sa stiu ce ar trebui sa facem ca aceasta suma s-o putem plati in rate esalonate
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2013
vali2267@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali2267@yahoo.com , utilizator 22:06, 6 Noiembrie 2013
In primul rand sa discutati cu creditorul si sa vedeti daca puteti ajunge la o intelegere de plata.
Buna seara , multumesc de raspuns, am discutat deja cu un reprezentant al firmei de recuperare si i-am solicitat sa-mi trimita o propunere de plata esalonata care sa fie semnata de un reprezentant al firmei de recuperare ,insotita si de antetul acesteia si tot ce trebuie , ca apoi s-o semneze si sotul meu si abia apoi voi incepe sa fac plati in functie de termenul scadent fixat de comun acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale cu ipoteca declarat scadent anticipat oana180282 oana180282 Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita , cont poprit ,fara comunicare acte alina_alina_alina alina_alina_alina buna seara , in data de 20.09.2016 am constatat ca soldul contului de salariu este 0 Am contactat telefonic banca la care detin cardul de salariu si am ... (vezi toată discuția)