avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate didush

Activitate didush

multumesc!
Am scris celor de la anpis si astept raspuns. Luni, ma duc din nou la agentia pentru prestatii sociale... poate am mai mult noroc.
revin cu raspunsul!
in primul rand va multumesc pentru raspunsul dvs. si doresc sa dau niste explicatii:
-am optat pt CCC pana la 1 an.
-a durat 2 luni pana am depus al doilea dosar pentru ca decizia de suspendare trebuia semnata de administrator care nu era in tara la momentul respectiv.
-am depus un al doilea dosar pentru ca asa mi-au cerut...
faptul ca l-am depus cu data de 30 iulie oricum nu are nicio relevanta pentru ca termenul legal nu a fost depasit cf art. 15 de mai sus.

nu inteleg punctul d din articol: care sunt ''celelalte situatii''? este ca si cum am spune ca eu in iunie si iulie nu am avut copil :))).
daca in primul dosar s-a platit retroactiv, in al doilea de ce nu?

o sa scriu la ANPIS asa cum m-ati indrumat, dar in cazul in care raspunsul lor se bazeaza doar pe punctul d din art 15 atunci imi doresc sa-i chem in instanta. :)

cu stima,
diana

avem urmatoarea situatie: am nascut pe 29/10/2013. in perioada 4/02-30/03/14 am fost in CIC. dosarul pt indemnizatie a fost depus pe 28/02. banii mi-au intrat in mai si pe lunile februarie si martie.in perioada 1/04-31/05/14 m-am intors la munca. din 1/06/14 am intrat din nou in CIC pt ca nu mai aveam cu cine sa las fata. am depus din nou dosarul in data de 30/07. in septembrie mi-au virat doar indemnizatia pe luna august explicatia fiind ca dosarul a fost acceptat cu data de 30/07, ceea ce inseamna ( din punctul meu de vedere) ca luna iunie si iulie nu vor fi platite.
poate cineva sa-mi explice de ce si care este baza legala pentru aceasta situatie?

mentionez ca la dosar se afla decizia de suspendare a contractului de munca cu data de 1/06.
Discuție Coproprietate
Buna ziua,

De unde as putea afla mai multe detalii despre o cladire,inclusiv anul in care a fost construita cladirea?
Problema sta in felul urmator:
Exista 2 corpuri de cladire lipite( A ( are p+1+acoperis) si B( are p+acoperis)). proprietarii din corpul A sustin ca sunt coproprietari si in corpul B. Ambele corpuri sunt constituite din apartamente.
Pentru a ajunge pe in pod exista 2 intrari respectiv una in corpul A ( pentru corpul A) si una in B( pt corpul B).
In momentul de fata incerc sa fac rost de niste documente care sa ateste faptul ca cei din corpul A sunt coproprietari doar pe spatiile din A si cei din B doar in B.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti de unde as putea lua aceste documente.

Multumesc