Nu stiu daca problema mea se incadreaza in acest domeniu ,dar incerc totusi sa va adresez cateva intrebari in speranta ca imi veti putea raspunde, sau eventual indruma spre o alta sursa unde m-as putea informa.Iata povestea mea. Dupa aproape 6 ani de trait in concubinaj ne-am despartit din diverse motive,ne-am inteles amical(cel putin asa am crezut atunci ) asupra impartirii imobilului construit impreuna,precizez ca imobilul este trecut doar pe numele lui, la vremea respectiva n-am avut nicio problema legata de acest aspect,in naivitatea mea nu credeam ca se va ajunge aici.Din proprie initiativa m-am mutat din imobil,si am fost de acord ca partea mea sa fie achitata chiar si in rate.A trecut 1 an de atunci si nu am primit decat un sfert din ce mi se cuvine,motivand ca nu are bani si sa am rabdare.In urma unui ultimatum dat, m-a acuzat prin sms si verbal ca am patruns in absenta lui in locuinta si am furat bunuri si o suma mare de bani.Iar aceasta suma sa o consider achitarea lui de datorie fata de mine.M-a avertizat ca daca mai incerc sa-l contactez si sa mai emit pretentii, cheama politia si ma acuza oficial de furt avand si dovezi care ma incrimineaza.Sunt uluita si e putin spus.Ce pot sa fac? Care sunt sansele de a-mi recupera restul banilor? Pot sa-l acuz de calomnie doar pe baza unor mesaje scrise? multumesc