avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate manu_olteank

Activitate manu_olteank

sa stii k si eu stiu perfect ce inseamna nopti si zile pierdute ptr studiu.iar ptr exam asta am fost 90%pregatita ghinionul a fost k alea 10%mi au creat nesiguranta la examen.sunt convinsa k multi au invatat k si mine dar uite k dac nu esti pregatit 100%nu_i suficient.
am simtit cu viteza luminii ironia de la'daca te uiti putin prin pedagogie...'stai linistit k nu am citit numai drept la viata mea....dar pedagogia nu ma intereseaza.stii ce nu_mi place mie la romani?k tot faceai o analogie intre sisteme si mentalitate,k nu stiu niciodata sa recunoasca:ok,asta m_a depasit!
eu nu ma refeream la chestiunile de ordin organizatoric.in plus nu am cum sa le compar cu ceea ce se intampla in afara ptr k nu am simtit nik din ce se intampla akolo pe pielea mea,am auzit doar de la amici kr si_au urmat cursurile in germania sau alte tari europene.eu vorbeam despre informatia pe care un individ care are pretentii de cariera juridica trebuie sa le stapaneasca fara doar si poate.intr_adevar subiectele erau sa spunem capcanate dar daca stapaneam materia asa cum trebuia nu trebuia sa intampinam probleme.e vb de lupta ptr locuri si cei mai buni vor merge mai departe,despre asta vorbeam nu despre aspectele de ordin administrativ_organizatoric.
manu_olteank a scris:

nici eu nu ma laud delok cu modul in care am tratat subiectele...dar ce v asteptati sa fie usor?pai trebuia sa luam in calcul simplul fapt k anul acesta au participat numai cei cu studii juridice!sau sa fii grefier e asa un fel de piece of cake?singurii vinovati ptr esec suntem noi k nu am fost temeinic pregatiti sau nu am inteles materia cum trebuie.ce subiecte infecte?asta nu e o scuza.fiti realisti,ce pretentii sa mai ai la alta profesie juridica daca la cea care reprezinta primul pas in cariera nu putem adera?repet,nu ma laud delok cu modul in care am tratat subiectele k sa nu creada cineva k am aere k sunt vreuna cu capul mare.
am vazut multe comentarii de genul:tot raul spre bn k oricum scad salariile in justitie.1 la mana nu scad deloc uitati_va mari juristi pe noua grila de salarizare si minunati_va asa cum v_ati minunat la vderea sub de la sng!si 2 la mana cine crdeti k ne angajeaza in perioada asta de criza?sa fim sclavi la patroni dupa ce unii din noi si_au distrus sistemul nervos in facultate?bv ma,ce maturi sunteti....asa k ....ssstttt,comentariile nu_si au rostul conformati_va k suntem praf la capitolul drept daca nu am fost capabili sa tratam subiectele alea!
nici eu nu ma laud delok cu modul in care am tratat subiectele...dar ce v asteptati sa fie usor?pai trebuia sa luam in calcul simplul fapt k anul acesta au participat numai cei cu studii juridice!sau sa fii grefier e asa un fel de piece of cake?singurii vinovati ptr esec suntem noi k nu am fost temeinic pregatiti sau nu am inteles materia cum trebuie.ce subiecte infecte?asta nu e o scuza.fiti realisti,ce pretentii sa mai ai la alta profesie juridica daca la cea care reprezinta primul pas in cariera nu putem adera?repet,nu ma laud delok cu modul in care am tratat subiectele k sa nu creada cineva k am aere k sunt vreuna cu capul mare.
nu intra avocatii.spor!
merci mult de tot!multa bafta!
AlinaNicoleta a scris:

din 2005 si inclusiv 2008 se gasesc subiectele pe sit-ul de la sng

vreau si eu sa ma ajutati cu ceva,la organizare juridica....cu privire la legea567/2004 privind statutul personalului aux.de specialitate,unde gasim legea cu modificarile ulterioare?referitor la candidatii cu studii juridice si altele care au aparut intre timp...merci mult ,astept raspuns kt mai urgent.
manu_olteank a scris:

ce numesti u sinteza?subiectele alea de tipul intrebare si raspuns?k eu n_am vazut sincer sa se dea un subiect de sinteza autentic.intreb ptr k nu stiu ce s_a dat mai devreme de 2008.daca stii k s_a dat in alti ani altceva spune_ne si noua.despre anul asta nu stie nimeni nik.am inteles k se va decide la locul faptei.

intrebare ptr toata lumea:la parte speciala penaL,la tematica avem efectuarea urmaririi penale, nu scrie in schimb nik despre
desfasurarea urm penale...asta inseamna k nu intra?voi cum procedati?merci
azi ar trebui sa se afiseze nr candidatilor admisi in urma analizei dosarelor...unde gasim lista afisata k pe site eu una nu am gasit nik....luminati_ma si pe me ...merci
ce numesti u sinteza?subiectele alea de tipul intrebare si raspuns?k eu n_am vazut sincer sa se dea un subiect de sinteza autentic.intreb ptr k nu stiu ce s_a dat mai devreme de 2008.daca stii k s_a dat in alti ani altceva spune_ne si noua.despre anul asta nu stie nimeni nik.am inteles k se va decide la locul faptei.