Va rog sa recititi cu atentie si buna credinta mesajul meu.
Nu era vb de dv in discutie.
Ce incercam, in esenta, sa explic e ca nu este totul asa cum a fost relatat de proprietara.
Cat priveste "opinia" de care ma acuzati va atentionez ca este o descriere faptica a intamplarilor si nicidecum o opinie juridica sau de orice fel!!!!!
Nu am acuzat nici o parte.
Cu privire la "atitudine" si la motivul interventiei mele....o sa incerc sa evit o disputa ce nu se preteaza statutului meu.
Va scriu in calitate de aparator ales al societatii ce a intermediat aceasta inchiriere si pe langa faptul ca ma declar scandalizata de atitudinea colegului nostru fata de lege si fata de oamenii ma simt indatorata sa va clarific cateva aspecte.
In primul rand agentia noasta nu are nici o culpa cu privire la urmarile unui astfel de contract astfel ca noi prezentam potentiali clienti dar nu le facem evaluari psihiatrice, psihologice etc .... proprietarul avand posibilitatea de a respinge sau nu clientul propus.
Responsabilitatea noastra e cu atat mai mica cu cat contractul de inchiriere nu este redactat in firma.
In aceste conditii va atentionam ca injuriile la adresa agentilor si a societarii poate atrage raspunderea penala.
In al doilea rand invederez interlocutori ca plata primei chirii a fost platita si respectiv primita ...deci ...cel putin acceptul tacit a fost dat!!!!
Nu spun ca chiriasi au procedat corect , departe de mine acest gand dar va intreb , dragi colegi, daca a-ti plati chiria intr-un imobil racordat la utilitati iar a doua zi dupa plata chiriei utilitatile au fost taiate....ce a-ti face???
Cat despre avocat ....nici nu am ce sa mai zic ...proprietarul avea cunostinta de existenta mea ..eu personal lamurind-o cu privire la clauzele contractuale intre dinsa si societate.
Un simplu email sau telefon ar fi dus la o rezolvare rapida si corecta a problemei.