In vila mea s-au instalat fraudulos doua persoane fara contract. Acum doua luni am contactat pe net o agentie imobiliara,a Dlui [editat de admin] si a Dl.ui [editat de admin] de la [EDITAT].net, [EDITAT].ro, [EDITAT].ro, [EDITAT].ro, pentru a-mi inchiria vila. La vizionari am trimis o cunostinta a mea care sa le deschida si sa le arate imobilul deoarece persoana care ma reprezinta legal cu acte in regula trecea printr-o problema cu sanatatea. Am specificat agentului si cunostintei mele ca atunci cind se gaseste cineva interesat, sa ma contacteze imediat pe internet, pentru ca eu sunt plecata din tara, iar eu daca sunt de acord cu contractul o trimit pe vara mea , persoana imputernicita, sa semneza. Pe 12 Martie ma trezesc cu mesajul ca acesti indivizi au intrat in vila mea fara contract doar pe baza unei declaratii de la cunostinta mea care a primit suma de 750 Euro avans, agentul a semnat ca martor. Cunostinta mea le-a dat cheile la rugamintea lor cind au invocat pretextul ca ei intra sa zugraveasca ( eu aveam vopsele de acum un an cind am zugravit ) si sa-si mute mobila apoi pe data de 15 Martie vor semna contractul si vor plati garantia cum am cerut. Am fost foarte dezamagita,nefiind la prima inchiriere si stiam cum trebuie sa decurga lucrurile, ca nu s-a respectat ce am discutat prin e-mail dar m-am gindit ca poate sunt exagerata si am sunat-o pe vara mea sa se intilneasca cu dinsii pe data de 15 sa semneze contractul numai ca acesti infractori au sunat pe 14 sa spuna ca sunt plecati la tara si nu se intorc pina la sfirsitul saptaminii. S-a stabilit o alta intilnire pe data de 20 Martie cind am primit un e-mail de la [editat de admin], agentul imobiliar, ca dinsii au venit de la tara si ca sunt obositi si nu se simt in stare sa semneze. In sfirsit s-a stabilit data de 25 Martie. Vara mea s-a prezentat cu cunostinta mea la imobil, au fost lasati sa intre numai in bucatarie, unde vara mea a cerut garantia si CI a persoanei care avea sa semneze contractul. Aceasta a refuzat sa ii arata C.I. si a spus ca nu are garantia. Infractoarea apucase sa semneze contractul precum si agentul dar vara mea a spus ca nu semneaza. M-au sunat de acolo si i-am comunicat infractoarei sa iasa afara din casa ca eu nu fac contracte ilegale. Nu mai spun ca le-a oferit bani si cunostintei mele si verei mele sa semneze in lipsa garantiei si a C.I. Am anuntat prin posta electronica organele de politie si iata ce au raspuns:
"Referitor la petiția dumneavoastră, remisă prin poșta electronică Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, și înregistrată cu numărul x.xxx.xxx/29.03.2010, vă comunicăm că vă puteți adresa instanței de judecată pe a cărei rază de competență se află imobilul în cauză cu o acțiune în evacuare, deoarece solicitarea dumneavoastră excede competenței organelor de poliție."
Intre timp acesti infractori isi fac de cap in casa mea, probabil cu C.I. falsa pe numele de [editat de admin], care numai agentul a vazuto, probabil in combinatie cu ei, au trei dulai, m-au amenintat ca imi dau foc la casa , ca imi ard parchetul pentru foc, pentru ca am avut obraznicia sa le inchid gazul si lumina, ca o sechestreaza pe vara mea daca nu semneaza contractul pentru ca au toate datele ei, ce sa va mai spun, amenintari urate de tot, samd...
CE ESTE DE FACUT ?