avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Miky88

Activitate Miky88

Buna ziua.Am si eu o problema cu un vecin de bloc de la et.3.Eu stau la parter si de mai mult timp in scara blocului, la subsol traiesc niste pisici.Momentan este vorba despre o pisica cu doi pui micutzi si despre motanul meu birmanez pe care il credc in apartament si care iese ocazional sa alerge pe afara sau sa-si faca nevoile prin iarba.Vecinul meu brusc pare foarte deranjat de prezenta pisicilor si a venit la mine la usa(cu toate ca mai multe persoane hranesc pisicii) sa ma ameninte ca ii va otravi dc nu ii duc din scara,deoarece el are apartament de 150000 e si nu e obligat sa suporte mizeria de pe scara, precum si faptul ca e deranjat noaptea de pisici.Pe scara pot spune ca nu este mizerie cel putin nu din cauza pisicilor ci din cauza femeii de serviciu care matura doar de mantuiala de mai multe ori vecinii discutand cu ea pe tema aceasta.In timpul noptii pisicii nu fac galagie mai ales ca stau mai mult pe afara decat in interior.Eu sunt iubitoare de animale si nu stiu cum sa fac pentru ca pisicii sa nu pateasca nimic.M-am gandit sa fac o petitie sa o semneze aprox toti locatarii prin care sa-si dea acordul ca aceste pisici sa traiasca la subsolul nostru si pe care sa o inaintez la administratie.