avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate felicia_petrila

Activitate felicia_petrila

Mulţumesc mult!
Bună ziua!
Tatăl meu a lucrat in cadrul unui IAS, din 1964 până in anul 1989. Intrebarea mea este dacă tăierea de pomi si stropirea lor intră in vreo grupă de muncă, si cum s-ar solicita recalcularea pensiei.
Mulţumesc!
Asta pentru ca statul este cel mai mare CAMATAR.Platesti,crezi ca esti la zi,si de fapt nu,ca trebuiau platite majorarile,dobanzile si penalitatile care inca nu erau instituite.....
Răspuns la discuția analizele medicale
Ce frumos este cand ii platesti toate ,si dupa un timp te anunta ca si-a gasit de lucru in alta parte.Se foloseste de cursul de igiena platit de tine,carnetul este vizat pe 3-6 luni,si ....."am mai gasit un prost"(acesta fiind patronul,fireste.)
Răspuns la discuția Vreau sa supravietuiesc - ca SRL
din pacate victimele sufera,iar infractorii spala banii murdari ... daca nu aveti copii mici ,si sunteti in familie,concediati si ultimii angajati,chiar daca va este mila de ei,,si sa speram ca va fi mai bine. Chiria este iarasi o problema .... Eu am amanat concedierea angajatilor 3 luni,dar pe 15 ianuarie am daruit statului roman( BOC-BASESCU) 3 someri..Din start economie lunara de4000 ron (salariile+cartile de munca),iar chirie nu platesc ca este spatiul propriu. Daca tot ne obliga la impozitul minim,macar sa obtin profitul aferent. Mult noroc,si numai bine,dar nu binele lui "BA-SE-SCUm-pesc toate"