avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate WHITE 79ROSE45

Activitate WHITE 79ROSE45

este vorba despre mama si unchiul meu,care au mostenit de la bunici 1,5 ha pamant, in comuna Bordeiu Verde din judetul Braila,care era folosit de primaria acestui sat.cand s-au dus sa-l ceara, li s-a zis ca nu au de unde sa le mai dea acel pamant,dar ca vor fi platiti de stat cu suma pe care a stabilit-o expertul (3450ron)nu le-au dat titlul de proprietate caci au avut de la arhiva statului dovada posesiei acestui pamant.expertul nu l-au chemat ei,probabil primaria de acolo,nu l-au platit ei,au fost chemati de acasa sa semneze raportul de expertiza.beneficiarul e Autoritatea Nationala Pentru restituirea Proprietatilor,executantul e Constantin Enescu-primaria Galati scopul evaluarii e estimarea valorii actuale a proprietatii de teren extravilan,temeilegal legea nr 18/1991republicata,legea nr 247/2005,legea nr 1/200,HRG nr 746/1991,HRGnr 27/1994.asta e scris in inceputul raportului de expertiza/evaluare pe care il au ei acasa.deci, dupa ce au semnat un tabel(expertul i-a pus sa semneze),dar ei practic nu prea stiu ce au semnat.,li s-a zis ca le vor trimite banii acasa dar ca va dura putin. totusi a trecutun an si jumatate.(raportul a fost facut pe 16-10-2007)ce credeti ca se intampla?
am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize facuta de expertul Constantin Enescu din galati,ni s-a estimat valoarea la 3450 ron acum un an.ni s-a zis ca trebuie sa asteptam acasa banii, ca ne vor sosi ,ca iii vom putea ridica eventual de la cec.dar nici in ziua de azi nu am primit nici o instiintare,nu am primit nici un ban.am fost oare pacaliti?e posibil sa fi fost inselati?primaria si expertul sa fi facut ceva ilegal?de ce credeti ca nu am fost anuntati pana acum nimic?chiar daca ar fi mult de lucru la Bucurestii,a trecut un an de zile. astept raspuns. Va multumesc.