Specific din nou faptul ca actul de vanzare cumparare pe jumatate din casa este facut inainte de casatorie pe numele de fata al mamei. Din cate inteleg din spusele dumneavoastra tatal meu este mostenitor al mamei pe aceasta parte? Daca mama divorteaza si imi face act de donatie dupa aceea, ea mai ramana mostenitor pe partea tatalui impreuna cu mine? fara ca mama sa divorteze poate sa-mi faca act de vanzare cumparare pe aceasta parte a ei? dar despre testament ce-mi puteti spune? dumneavoastra cum ne-ati sfatui sa procedam pentru ca totul sa decurga in favoarea mea? va multumesc!
In urma cu 27 de ani, inainte de casatoria civila, mama mea a achizitionat de la tatal meu, pe numele de fata, prin act de vanzare cumparare, jumatate din proprietatea pe care acesta o detinea. Acum s-au despartit( nu au divortat). Eu sunt singurul lor copil iar mama, avand in vedere aceasta situatie, ar vrea sa-mi doneze jumatatea ei, achizitionata prin act de vanzare cumparare. Intreb daca se poate incheia un astfel de act, unde si in ce conditii poate fi atacat si de catre cine. MULTUMESC!