As dori sa ma ajute cineva.Acuma cateva zile am spart ecranul unui aparat poker doar s-a innegrit ecranul nu a crapat si patronul barului a chemat politia .Politia mi-a facut un proces verbal in care am recunoscut ca am lovit aparatul si sunt de acord sa platesc cheltuielile.Am lovit aparatul nu am injurat pe nimeni sau etc.As dori sa stiu daca mi s-ar putea intocmi un dosar penal pentru asa ceva.E urgent vreau sa stiu cat de repede si va rog frumos sa imi scrie cineva un sfat.va multumesc
Domnule Mihai as dori sa va mai intreb ceva.Prietenul meu a a fost intrebat daca este de acord sa faca testul cu aparatul poligraf si el a scris in declaratie ca este de acord sa faca testul cu aparatul poligraf ca sa rezulte daca ii adevarat ce a scris in declaratie.El este obligat acuma sa faca testul dupa ce a scris in declaratie? Deoarece nu este nici o alta dovada impotriva lui.Daca nu ar mai vrea sa faca testul ce s-ar intamplat?? astept un raspuns.Va multumesc mult.
Buna ziua.Sunt Pop Alexandru si as dori sa va intreb ceva.Un prieten de al meu a fost acuzat ca impreuna cu un prieten a lovit o persoana,dar prietenul meu nici macar nu cunoaste acea persoana.A mers la politie a declarat ce a facut in acea seara si bineinteles a zis ca nu a lovit pe acea persoana.Si politia la intrebat daca este de acord sa faca testul cu aparatul poligraf si a scris in declaratie ca are la cunostinta ca marturia mincinoasa se plateste cu inchisoarea.As dori sa va intreb daca partea vatamata nu are martori si testul cu aparatul poligraf ar iesi negativ ar putea pati ceva prietenul meu??