andrewculda a scris:
Buna ziua!
Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari.
In urma cu ceva timp un coleg de-al meu a fost chemat sa dea declaratii in legatura cu un furt. Unui coleg de camera i-a disparut o suma de bani. Pentru a nu mai fi chemat la atatea declaratii, colegul meu a cerut testarea cu aparatul poligraf. Problema este ca in urma testarii, a iesit negativ de 4 ori (adica a reiesit ca nu spunea adevarul). A fost amenintat in urma de catre cei de la politie ca i se va intocmi dosar penal.
As vrea daca se poate cateva informatii si pareri cu privire la situatia data... mi se pare ca cei de la politie incearca sa intimideze prin atitudinea asta. Nu stiu in ce masura este testul poligraf concludent sau acceptat ca proba intr-un proces. Ce ar putea face colegul meu pentru a-si dovedi nevinovatia, sau in ce masura este obligat sa faca ceva in directia asta? Nu mi se pare normal ca cineva sa fie supus atator presiuni si situatii de stres, nevinovat fiind si fara sa poata face ceva. Orice informatie sau ajutor, mai ales daca poate fi sustinut si legal, este binevenit.
Va multumesc,
Andrei Ilie Culda
Acum ca s-a testat prietenul, vinovat sau nu , se vor mai administara si alte probe.
Daca isi angaja avocat de la inceput poate ca nu mai erau atatea probleme.
O sa il sacaie in continuare mai ales acum.