avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate oana_2009

Activitate oana_2009

Răspuns la discuția probleme consum apa
da, scuze. e vorba de apometre. dupa cum am spus in 5 ani mi s-a intimplat sa uit luna aceasta si am si fost plecata din bucuresti in acea perioada lipsind vreo 2 sapt. deci uitatul nu e o obisnuinta. cand si cum va regla aceasta problema zau ca nu stiu pt asa cum spuneam la mine in casa nu se consuma 5 mc de apa calda decit poate intr-un an. (vin seara dupa ora 9-10, nu gatesc, nu spal) un dus pe zi si un spalat pe dinti dimineata abia daca duc la 1 mc pe luna.
nu ma deranjeaza sa faca acest reglaj in urmatorii 7 ani dar sa mi se spuna frumos asa cum si eu am adresat intrebarea si nu raspunsuri in doi peri gen "asa zice la lege" si cand intreb care lege imi tipa "treba mea care lege. nu te priveste vaca nesimtita"
:O
administrator este domnul surd de 80 de ani. cea care urla e sotia dansului ceva mai tinerica (78!) care ii tine locul pt ca el e bolnav. si ea la randul ei este administrator la un alt bloc vecin.
problema e ca amindoi pretind ca si-au depus demisiile dar nimeni nu vrea sa-i schimbe. cred si eu. cine citeste un afis care schimonoseste limba romana lipit intr-o scara de bloc in afara de cei din bloc?
peraspera a scris:

Va propun un motto pe care sa il afisati la intrarea in bloc: "Proprietatea dumneavoastra incepe de la butonul soneriei".
....
Formati un nucleu de oameni care gandesc asa, cautati un administrator- care a facut cursurile de specialitate si cu atestat. Sunt multi cei care vor sa faca din aceasta ocupatie una onorabila. O poate face chiar unul dintre dumneavoastra. Sper sa reflectati asupra acestor observatii, bazate pe intamplari din viata reala.

frumos spus si de bun simt dar la mine in bloc situatia sta cam asa:
- de cite ori s-a incercat schimbarea administratorului (habar n-am cand au fost acele sedinte!!!) totul s-a terminat cu un afis in scara blocului ce suna cam asa "blocul T2 cauta adimistrator cu bacaloriat si testat de primarie" (!!!!!!!!!!!!!!!) . NU, nu este nici o greseala de tipar ci am redat inscrisul intocmai.
evident ca nu s-a intimplat nimic.
administratorul actual are vreo 80 de ani si basca mai e si surd .a trebuit sa urlu vreo 10 minute ca sa inteleaga ca mi s-a spart teava de apa calda si trebuie oprita apa. cand in sfarsit a inteles a coborit in pivnita unde a lesinat la intrare facand un preinfarct. nu glumesc! am batut pe la vreo 3 vecini sa ma ajute cineva sa opresc apa, mi-au trantit usa in nas spunand ca nu-i intereseaza (in timpul asta apa la mine in casa curgea, iesise din baie, ajunsese in dormitor si se indrepta vertiginos catre sufragerie). m-am chinuit fara nici un rezultat de una singura prin subsoluri si pina la urma apa a fost oprita dupa cca. 2 ore cand a venit tata de la 30 km de bucuresti !!!!!!!!!!! in timpul asta administratorul s-a retras in casa pt ca ii era rau.

indolenta locatarilor nu se opreste aici. plec 3 zile din bucuresti si duminica seara la ora 10 constat ca am tavanul ud. merg din etaj in etaj si mi se raspunde "da, curge de doua zile dar n-are cine opri apa!!!!!!!!!!" dupa care iar mi se trinteste usa in nas.
Răspuns la discuția probleme consum apa
buna ziua,
am si eu cam aceeasi problema si frunzarind forumul nu prea m-am lamurit ce trebuie sa fac.
locuiesc de 5 ani intr-un apartament proprietate personala si intr-o luna (iunie 2009) am uitat sa duc consumul de apa (avem repartitoare pe apa calda si apa rece baie si bucatarie), astfel m-am trezit cu un consum de 5 mc apa rece si 3 mc apa calda. nu este o avere doar ca eu abia daca am acest consum intr-un an pt ca nu prea stau aici.
desi am cerut lamuriri de la d-na administrator mi s-a urlat ca sunt o vaca nesimtita si asa zice legea (care lege? nici ea nu stie!)