avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Activitate corinateo

Activitate corinateo

Buna ziua.Am un apartament de 3 camere cu repartitoare de caldura de la firma Techem.Din luna septembrie 2011 nu mai locuieste nimeni acolo, iar pe factura de caldura am platit pentru luna noiembrie 2011 suma de 104 lei.Apartamentul de dedesuptul nostru are centrala proprie, iar factura pe noiembrie a fost cu suma de 43,5 lei.Un alt apartament de la parter, tot cu centrala proprie, a avut factura de 93 lei.As dori sa stiu de unde sunt aceste mari diferente, in baza carui act normativ se fac calculele de incalzire si unde pot reclama eventualele neconcordante in calculul costurilor de incalzire.Multumesc.
Buna ziua!Sunt angajata cu CIM pe durata determinata la o firma pana la data de 31.05.2009.In data de 11.05.2009 am suferit un accident de munca si de-atunci sunt in concediu medical cu cod 03 (accident de munca).Rugamintea mea este sa ma lamuriti in 2 probleme:1.Mai sunt angajata firmei? (este valabil art.50 din Codul muncii); 2.De cate zile de CM am dreptul pentru aceasta categorie de concediu medical si eventual ce lege prevede acest lucru