avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Mirel123

Activitate Mirel123

Răspuns la discuția Am o mare Problema
Da mersi de raspuns .. 'la toata lumea '
Cursuri de operare pc se fac cam peste tot si nu este nevoie de liceu .. ai facut un curs ai luat atestat simplu ..
Deci managerul este de acord Directorul Este de acord doar ..Contabilul a pus problema ca nu ma incadrez datorita ca nu am studile necesare .. dar ulterior a adaugat ca pot .. daca fac un curs de operator pc ..
la doua zile a rectificat spunand ca nu este possibil eu unu nu mai inteleg nimica ..
Totusi se poate sa ma incadrez in acest post? daca fac acel curs.
Este specificat undeva ? litera de lege etc ?
Eu as vrea sa stiu ca sa pot sa ai arat domnului contabil cum sta treaba pur si simplu sa nu raman cu ochi in soare.
Ca nu poate dansul sau nu are cunostinta de cauza ..
Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum ..
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract de munca ..
Contracutl de munca avand obiectul . 'Oprerator introducere date si prelucrare 4113
Dar Domnul Stimabilul nostru contabil .. :Afirma " ca nu se poate ca eu sa ma incadrez in aceste post ..
Eu am scoala generala terminata adica 8 clase si initial M-a Sfatuit sa fac un curs de operator Pc
Ulterior A spus chiar daca as face acest curs nu poate sa mai faca . Contract de munca ? este acest lucru posibil ?
Cu respec Mirel va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema Mersi .
Salut aceas problema o am si eu am incercat sa activez accountul si nu am nici un link de activare in email trimis de dumneavoastra se poate rezolva?