avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... activare cont - imposibil de realizat
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

activare cont - imposibil de realizat

Buna ziua,

contul meu apare ca fiind inactiv. Urmez pasii pentru a-l activa dar nu se intampla nimic.
Astfel dau click deasupra avatarului si sunt anuntat ca am primit un email unde voi gasi o adresa pe care sa fac click.
In email nu exista posibilitatea sa dai click pe ceva. nici daca tastez acea adresa " activare cont avocatnet.ro ' pe browser nu se intampla nimic.

Cum imi activez contul?

Multumesc,
Av. Boncu
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:06, 27 Februarie 2012
Buna seara,

Maine verificam exact starea contului dvs.

Multumesc.

Later edit:
S-a rezolvat?
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Salut aceas problema o am si eu am incercat sa activez accountul si nu am nici un link de activare in email trimis de dumneavoastra se poate rezolva?
Din cate observ, emailul cu care v-ati inscris dvs. este unul pe care aplicatia noastra il considera ca fiind domeniu folosit de robotii de spam. Acest lucru se intampla mai ales in cazurile in care domeniul respectiv are o istorie la furnizorii de liste negre ale spammerilor. Cred ca va fi nevoie sa va faceti un cont nou, folosind o alta adresa de email.
Buna ziua,
Din data de 15.10.09 am o problema tehnica in folosirea alertei stiri-legalnet.ro -descarcare stiri noi: la deschiderea calculatorului imi apare mesajul "nu s-a putut realiza descarcarea valida a fisierului de stiri"
Multumesc anticipat,
Daniela
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
Daniela Culea, Contabil
Buna ziua. Avem probleme cu functionarea programului in cauza. Pentru functionalitati similare, va invit sa instalati Bara Avocatnet.ro:

[ link extern ] /

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "cont inactiv"? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de ieri, 6 martie 2009, am introdus ideea de activare a contului, pentru a elimina astfel cateva disfunctionalitati pe care le-am observat in ultima ... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)