avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Ce inseamna "cont inactiv"?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Ce inseamna "cont inactiv"?

Incepand de ieri, 6 martie 2009, am introdus ideea de activare a contului, pentru a elimina astfel cateva disfunctionalitati pe care le-am observat in ultima vreme in functionarea unora dintre serviciile oferite de Avocatnet.ro.

Un cont inactiv este contul a carui adresa de email nu a fost confirmata de proprietarul contului. Confirmarea adrese de email se face printr-un click pe link-ul de activare trimis de Avocatnet.ro catre aceasta casuta de email.

Un cont inactiv nu limiteaza in niciun fel activitatile dumneavoastra in cadrul Avocatnet.ro. Puteti scrie mesaje in forum, puteti comenta articole, puteti raspunde la mesajele din forum, puteti activa ca si consultant sau publica job-uri, etc.

Activarea contului are deocamdata valoare doar in privinta urmatoarelor doua facilitati:
- primirea de newslettere de la Avocatnet.ro
- recomandarea consultantilor inscrisi in Avocatnet.ro

Imediat dupa inregistrare sau imediat dupa ce ati apasat link-ul "contul dvs. este inactiv. click aici", in emailul asociat contului dvs se trimite un email care contine link-ul de activare a contului. Odata ce ati apasat link-ul respectiv, contul este activat.

Va reamintim ca folosirea Avocatnet.ro este gratuita sub toate aspectele sale.

Va multumim.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 12 Aprilie 2009
Si eu am aceeasi problema. Insa am urmat instructiunile am apasat pe linkul respectiv insa imi raspunde Codul de activare este invalid!
Care link? Nu este valabil doar pentru cei care se inregistreaza de acum incolo?

Eu, de aproximativ o saptamana, trec de pe o adresa de email pe alta (norocul meu ca am doua), intrucat cea veche pare blocata: nu mai vad publicitatea, nu mai primesc newsletterele sau articolele cam la aceleasi ore.

In fine, poate ca s-a modificat programul de transmitere a articolelor, dar chestia cu publicitatea imi scapa.
@ZFCALIN: ati apasat link-ul din emailul asociat contului dumneavoastra? Daca da, inteleg ca inca ma scrie ca aveti un cont intactiv?

@Gabriela: este valabil chiar si pentru utilizatorii inregistrati deja, care nu si-au verificat inca adresa de email. Daca ati dat, de-a lungul timpului, macar o data click pe un articol trimis de noi in newsletter, atunci adresa de email a fost verificata implicit.

Dati-mi mai multe detalii despre adresele de email. Eventual, daca imi puteti spune care sunt ele, intr-un mesaj privat, as putea verifica daca adresa mai este inscrisa ca abonat la sistemul nostru de newsletter sau nu.
Ce se intampla insa daca pentru conturile noi mailul de confirmare nu a ajuns desi au trecut mai mult de 24 de ore de la inregistrare? Afecteaza in vreun fel participarea la concursul AvocatNet?
Nu are cum sa afecteze participarea la concursurile Avocatnet...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)