avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate AlinaNicoleta

Activitate AlinaNicoleta

in mare parte iti dau dreptate manu_olteank..avand in vedere k abia ce am terminat facultatea la universitate stiu ce inseamna sa pierzi noptile invatand si apoi sa vezi cum altii isi bat joc de munca ta...eu una ma retrag de la discutiile astea....k nu as vrea sa fie vreo cearta pe forum...:)...k as avea mult mai multe de zis....oricum felicitari celor care vor lua acest examen
Ma gandeam k sunt singura care am iesit asa dezamagita din examen..dar ma consoleaza gandul ca nu am gandit doar eu ca au fost infecte subiectele..mie mi se pare ca a fost o discrepanta foarte mare cu subiectele care s-au dat anul acesta si cele care s-au dat in anii anteriori...in fine.....sa nu fiti dezamgiti..toate cele bune si fiti optimisti
din 2005 si inclusiv 2008 se gasesc subiectele pe sit-ul de la sng
Am si eu o intrebare...Cum se va desfasura anul acesta concursul la SNG..Va fi grila si sinteza? doar grila? doar sinteza? am vazut ca in anii anteriori subiectele au variat...adik ba a fost doar sinteza , ba a fost grila si sinteza....daca stie cineva sa-mi zica si mie ar fi dragut..:) multumesc anticipat
mda...dar completarile de rigoare le luati din manual.. a lui Neagu sau a lui Crisu ...corect?:)...asta cine vrea sa citeasca mai mult
..la articolul 1 vorbeste despre scop...si apoi principiile le inveti din neagu:) eu una asa procedez