ynocentta a scris:
Buna ziua.Precizati ca sotul dvs "a lipsit din tara pana la 1 iunie".A-ti omis sa clarificati de cand este plecat din tara si eventual si cel mai important daca a -ti adus la cunostiinta administratorului in mod oficial ,astfel incat sa fie evidentiat si scazut de la calcul 1 persoana .Avand in vedere precizarea ca sotul dv sa fost plecat ,de cand a fost plecat luna aceasta este prima in care va confruntati cu situatia impunerii de consum normal,aferent si persoanei plecata in strrinatate?Pana acum nu a-ti verificat cate persoene sunt trecute la calcul parti comune ?
buna ynocenta...
nu e important cat a lipsit sotul din tara ...cert este ca nu a figurat pe lista de intretinere in perioada la care am facut referire... intrucat s-au pierdut 1000m3 de apa , fiind o cantitate mare s-a stabilit sa nu ni se imputa pierderea toata odata ci sa platim cate 2 m de pers.lunar ...astfel in iunie a venit intretinerea pe mai si am platit pierderi pt 2 pers., iar acum a venit pe iunie si suntem 3 pers. la pierderi (la intretinere e normal sa fim 3 pers. )
nedumerirea mea este daca e normal si legal sa fie trecut si sotul meu la aceste pierderi daca nu a fost acasa in acea perioada ...:-/:-/