Multumesc pentru raspuns. In concluzie cei de la itm au procedat gresit pentru ca au adus la cunostinta numele persoanei care a facut plangerea( nu stiu de ce dar am senzatia ca au dat forward la mail-ul trimis la itm catre managerul firmei)...
multumesc pentru raspuns! Idee e ca cei de la ITM au spus cine a trimis mail-ul si asta i-a prejudiciat un rau fetei respective. Se poate sa-mi retrag sesizarea?
Hei!!! In primul rand trebuie sa apreziez utilitatea acestui gen de forum. Chiar ma gandeam unde si incotro sa ma indrept.
Situatia sta asa: am depus o sesizare prin email catre itm vis-a-vis de locul de munca al prietenei mele unde nu se respecta contractul de munca. Nu am primit niciun raspuns eu de la ei, in schimb prietena mea a fost chemata in birou de seful acelei firme in care a fost instiintata ca s-a primit reclamatia de la cineva din partea ei si au inceput amenintarile...
Ce vreau eu sa stiu, este daca acel mail in care m-am semnat nu ar fi trebuit sa ramana confidential? mai ales ca am specificat acest lucru in mailul cu sesizarea.
Exista vreo lege care reglementeaza acest lucru?
2. ce pot face in cazul in care ii vor fi puse piedici in gasirea altui job (au amenintat-o ca ii vor da referinte proaste).