De curand mi-am depus cererea de demisie din functia de politist.Motivele pentru care am facut acest lucru ar fi, in mare urmatoarele:
-refuzul platii primei de concediu pe motiv ca nu sunt bani, desi persoanele cu functii de conducere au primit-o;
-neasigurarea echiparii corespunzatoare...am inceput sa dau o data la doua luni, cel putin(pentru ca le purtam zilnic)bani din buzunar pentru a-mi cumpara camasi pentru ca ei au motivat ca nu au echipament si nici bani de haine nu sunt sa ne dea.
-refuzul decontarii anumitor cheltuieli de transport, pe acelasi motiv ca nu sunt bani;
-neplata unui anumit spor de care prin lege ar fi trebuit sa beneficiez, de care ceilalti colegi beneficiau;
-neplata indemnizatiei de chirie;
-contactarea unor boli profesionale;
-jigniri repetate, etc, etc...nu pot intra acum in detalii
Nelamurirea mea ar fi urmatoarea:
Eu am urmat cursurile unei unitati de invatamant din cadrul M.A.I, timp de aproximativ 2 ani.Am incheiat, bineinteles, un contract in acest sens prin care ma obligam sa platesc in cazul in care plec inainte de expirarea contractului .
Avand in vedere ca eu mi-am dat demisia, inainte de expirarea termenului, pentru ca ei nu si-au indeplinit anumite obligatii pe care le aveau fata de mine, prin Statutul Politistului, desi eu, de-a lungul anilor mi-am facut datoria fata de ei, nu am fost niciodata sanctionata dimpotriva, pentru anumite rezultate chiar premiata, pot, in instanta, sa obtin exonerarea de la plata cheltuielilor de scolarizare?Cunoasteti despre existenta unui astfel de precedent?
Mi se pare total incorect sa raman pe drumuri din cauza unor incompetenti, acum neavand niciun loc de munca, si culmea sa mai platesc si sute de milioane!
Va multumesc, sper ca problema prezentata sa trezeasca interes.