avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate simonamoisa

Activitate simonamoisa

Răspuns la discuția acte pamant
am recitit si am aflat ca prin notar ati facut succesiunea. multumesc
Răspuns la discuția acte pamant
prin notar sau instanta?
Răspuns la discuția acte pamant
intr-adevar d-na ana are doar rol agricol si actul de vanzare cumparare , facut de mana, a fost semnat in prezenta a trei martori . de aceea spuneam ca situatia este cam complicata si scumpa . ne a dat si o fisa cadastrala facuta in baza acestui rol .ea cuprinde doar bucata ei de pamant. cu cat citesc mai multe solutii cu atat ma simt mai incurcata. deci?!
Răspuns la discuția acte pamant
are cineva idee cam care ar fi costurile ,cu aproximatie, in instanta sau prin notariat? " un om informat e un om puternic"
Răspuns la discuția acte pamant
multumim pentru lamuriri!
Răspuns la discuția acte pamant
dar daca cei 3 mostenitorii ( copii fratelui} sunt plecati in strainatate?
Discuție acte pamant
buna ziua! as vrea sa aflu care sunt pasii pt rezolvarea urmatoarei probleme . am cumparat o bucata de pamant in 2001 de la o doamna ,sa i zicem d-na ana .pamantul e jumatate dintr-o bucata mai mare pe care d-na ana a impartit-o cu fratele ei . pe acest pamant , d-na ana nu are acte . e o mostenire de la tatal sau ,deci nu am putut face decat acte de mana cu martori.asa se fac lucrurile in zona noastra pe incredere dar mi e nu mi ajunge.pamantul e trecut pe rol din 2001.ca sa se incurce si mai rau problema , fratele doamnei a murit { lasand in urma 3 copii plecati in tari straine} iar noi suntem derutati de calea ce trebuie sa o urmam in facerea actelor. am auzit o multime de variante care mai de care mai costisitoare si parca mai imposibila. am ajuns oare intr-o situatie fara iesire? va rugam indrumati-ne!