simonamoisa a scris:
buna ziua! as vrea sa aflu care sunt pasii pt rezolvarea urmatoarei probleme . am cumparat o bucata de pamant in 2001 de la o doamna ,sa i zicem d-na ana .pamantul e jumatate dintr-o bucata mai mare pe care d-na ana a impartit-o cu fratele ei . pe acest pamant , d-na ana nu are acte . e o mostenire de la tatal sau ,deci nu am putut face decat acte de mana cu martori.asa se fac lucrurile in zona noastra pe incredere dar mi e nu mi ajunge.pamantul e trecut pe rol din 2001.ca sa se incurce si mai rau problema , fratele doamnei a murit { lasand in urma 3 copii plecati in tari straine} iar noi suntem derutati de calea ce trebuie sa o urmam in facerea actelor. am auzit o multime de variante care mai de care mai costisitoare si parca mai imposibila. am ajuns oare intr-o situatie fara iesire? va rugam indrumati-ne!
O actiune in constatare promovata la instanta, prezentati acel inscris sub semnatura privata pe care l-ati incheiat cu vanzatoarea! Asta ar fi o cale, poate nu chiar asa de costisitoare!