avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate craciunminerva

Activitate craciunminerva

scze,am vrut sa spun NEDEPUNEREA SITUATIEI FINANCIARE.multumesc
ms frum,am incerkt,nu-mi da nimic.insa am gasit tot pe acelasi site o pagina unde erau afisate toate procesele din trribunalul respectiv unde am avut si eu chemare.am gasit si dosarrul meu si scrria,data,ora,solutia,admitere dizolvare a paratei.sa inteleg din asta k judecatorria a hotarat deja dizolvarea in lipsa?nu ma deranjeaza de altfel,fiindca nu ma intereseaza nimic legat de aceea firma,dar e posibil cumva sa platesc executorul orri penalizari in urma depunerii situatiei financiare?
am intrat pe portalul recomandat de dv,insa nu-mi da niciun rezultat.am dat nr.dosar,obiectul cauzei am scris Dizolvare societate,insa la rubrica Parte..nu am stiut ce sa scriu.sfatuiti-ma ce trebuie sa scriu.ms frum.
buna ziua.sunt panicata! ONRC a dat firma mea in judecata si cere dizolvarea ei,pe buna dreptate.asociatul meu,adminstrator ca si mine,nu a depus situatiile financiare aferente anului 2007,si anume, pe zero,aceasta nefunctionand,eu fiind plecata din tara.La primul termen ,luna trecuta,nu s-a prezentat nici unul din noi in instanta,el ca nu-l intereseaza,un inconstient,eu ca nu am putut. In citatie scrie ca se poate judeca si in lipsa.Nedumeririle mele sunt urmatoarele,1.care sunt urmarie dizolvarii societatii pe plan financiar,in ce masura ne poate afecta?2.cum pot sa vad o eventuala decizie a judecatorei in Monitorul Oficial,sau daca au dat o noua infatisare?am numarul dosarului,insa nu stiu cum sa procedez,imi trebuie vreo parola#-o?
Va multumesc anticipat!