avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ajutati-ma va rog!onrc cere dizolvarea firmei mele
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ajutati-ma va rog!onrc cere dizolvarea firmei mele

buna ziua.sunt panicata! ONRC a dat firma mea in judecata si cere dizolvarea ei,pe buna dreptate.asociatul meu,adminstrator ca si mine,nu a depus situatiile financiare aferente anului 2007,si anume, pe zero,aceasta nefunctionand,eu fiind plecata din tara.La primul termen ,luna trecuta,nu s-a prezentat nici unul din noi in instanta,el ca nu-l intereseaza,un inconstient,eu ca nu am putut. In citatie scrie ca se poate judeca si in lipsa.Nedumeririle mele sunt urmatoarele,1.care sunt urmarie dizolvarii societatii pe plan financiar,in ce masura ne poate afecta?2.cum pot sa vad o eventuala decizie a judecatorei in Monitorul Oficial,sau daca au dat o noua infatisare?am numarul dosarului,insa nu stiu cum sa procedez,imi trebuie vreo parola#-o?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: craciunminerva , utilizator 16:34, 3 August 2009
Utilizati portalul instantelor de judecata pentru a afla rezultatul sedintei de judecata la care nu ati fost prezenta. Nu va trebuie nicio parola, trebuie sa stiti in ce judet, la ce instanta (tribunal) s-a judecat cauza si numarul dosarului. Banuiesc ca instanta a dispus dizolvarea.
Intrati pe www.just.ro, acesati portalul instantelor de judecata, mergeti pe harta si dati un clic pe judet, apoi pe judecatorie,apoi pe dosare, scrieti nr dosarului si dati cautare si veti vizualiza decizia instantei.
Mergeti insa la ORC si de puneti bilanturile, apoi cu dovada mergeti la instanta si depuneti-o la dosar ori daca este prea tarziu, faceti recurs folosind aceleasi dovezi si veti castiga.
am intrat pe portalul recomandat de dv,insa nu-mi da niciun rezultat.am dat nr.dosar,obiectul cauzei am scris Dizolvare societate,insa la rubrica Parte..nu am stiut ce sa scriu.sfatuiti-ma ce trebuie sa scriu.ms frum.
nu trebuiesc completate toate casutele, este suficient nr. de dosar
ms frum,am incerkt,nu-mi da nimic.insa am gasit tot pe acelasi site o pagina unde erau afisate toate procesele din trribunalul respectiv unde am avut si eu chemare.am gasit si dosarrul meu si scrria,data,ora,solutia,admitere dizolvare a paratei.sa inteleg din asta k judecatorria a hotarat deja dizolvarea in lipsa?nu ma deranjeaza de altfel,fiindca nu ma intereseaza nimic legat de aceea firma,dar e posibil cumva sa platesc executorul orri penalizari in urma depunerii situatiei financiare?

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea marius marian marius marian va rog sa ma scuzati dar as vrea sa stiu unde pot sa gasesc toate datele de la o sentinta care e pe numele meu am tot nr dosar nr sentinta si tot dar nu o ... (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)