avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea probleme cu legea
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

probleme cu legea

va rog sa ma scuzati dar as vrea sa stiu unde pot sa gasesc toate datele de la o sentinta care e pe numele meu am tot nr dosar nr sentinta si tot dar nu o gasesc pe internet si nu stiu unde este publicata multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:25, 17 Septembrie 2010
Nu o sa gasiti sentinta pe internet.
In principiu, daca sunteti parte vi se comunica acasa dupa motivarea de catre judecator.
Daca nu ati primit-o si a trecut ceva timp de la pronuntare, mergeti la instanta care a pronuntat sentinta, faceti o cerere prin care solicitati sa va elibereze o copie a sentintei, timbrati cu 0,15 lei timbru judiciar si taxa de timbru de 2 lei.
Pe net puteti vedea doar dispozitivul sentintei; intrati pe www.just.ro, portalul instantelor de judecata, selectati judetul, instanta care a solutionat, dosare, scrieti numarul de dosar si apoi selectati cautare. O sa vedeti istoricul dosarului si solutia adoptata (dar nu intreaga sentinta).
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma urgent! Mihaela2108 Mihaela2108 Caut o sentinta pentru un dosar din 2008... adica dosar nr.... /2008. Judecata si sentinta s-au dat la judecatoria Baia Mare, si nu mai gasesc sentinta... ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)
Asteptarea sentintei de divort...pana cand? vulpitza_mik vulpitza_mik Buna seara...se pare ca revin constant cu probleme juridice pe acest forum. Problema ma interesez pentru fratele meu care de curand a divortat. Divortul s-a ... (vezi toată discuția)