MIHAI GRIGORE a scris:
marianu a scris:
poate sa ma indrume cineva intr-o problema in care am intrat fara sa stiu ,am cumparat un apartament in brasov cu 2 camere in data de 29 07 2009..inainte de cumparare am fost am vizionat apt,era cineva acolo un om la vreo 50 de ani,propietarul a zis ca este o ruda care il tine acolo de mila ca nu are unde sa stea.am fost la notar am facut actele,sub forma,dinsul cu nevasta lui si sora acestuia aveau drept de propietate care rezulta din extrasul cf,ei doi avind odata 10/16 si el inca o data 3/16 inca din propietate si sora acestuia 3/16,el cumparind de la mama vitrega partea acesteia cu un contract de vinzare -cumparare..ulterior am aflat ca cel care inca locuieste acolo este baiatul la femeia care a fost casatorita cu tatal lor.cei care au vindut locuiesc la bucuresti ,si vine termenul de eliberare al apartamentului.el mi-a spus ca el ar avea un ordin de evacuare silita,ca el ii asigura acestuia o garsoniera unde sa il duca ,si daca nu vrea il va evacuta silit.as vrea sa stiu in caz ca nu o sa rezolve evacuarea ,cum ar trebui sa rezolv cu evacuarea.....eu trebuie sa eliberez unde am stat ,am si o fetita de 3 ani si mi-e frica sa nu ajung in strada.
Intrucat cel care v-a vandut apartamentul v-a mintit cu nerusinare si , la semnarea contractului de vanzare-cumparare nu s-a specificat faptul ca in apartament se afla un locatar , va recomand sa il chemati pe fostul proprietar si sa ii atrageti atentia ca daca nu va elibereaza apartamentul ii faceti plangere penala pentru fals in declaratii si uz de fals! Chestia asta o sa il energizeze foarte tare!
:D
multumesc,acum astept data de 15 care este specificata in contract ,el a promis ca va fi liber.....dar a mai promis odata ca mi-l va preda mai repede cu o saptamina si nu s-a tinut de cuvint.