avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate danip

Activitate danip

multumesc pt raspuns, mai sunt lucruri care nu pot fi spuse, din pacate
Poate ca ei vor banii, nu vor marfa, aceasta marfa despre care vb repr de fapt echipamente electrice si electronice destul de scumpe , acestea fiind comandate special pentru lucrarea ce trebuia sa o finalizam si s-ar putea sa treaca mult si bine pana cand sa reuseasca ei sa o vanda, pentru ca este destinata special unui tip de lucrari.

Probabil ca aceasta problema , ramane de rezolvat intre mine si ei.

multumesc pentru raspunsuri

mai am totusi o intrebare; ce lege reglementeaza modul de completare a BO-urilor,( d.p.d v contabil cunosc, insa m-ar interesa d p d v al unui avocat) mi s-a spus ca "prostimea" lucreaza "en gross" in Romania si de aceea nu stim nimic
Daca ca si pers juridica nu are bani sau alte bunuri care sa fie executabile, atunci il vor urmari si ca pers fizica din acest punct de vedere?

Iar in cazul in care eu am cazut la o intelegere ( momentan doar verbal - pt ca s-a dispus deja investirea bo) cu furnizorul meu( soc x), in sensul recuperarii marfii de la debitor ( soc Z) iar pe baza de pr vb de custodie le-am predat-o lor, respectiv soc x, se mai poate anula aceasta procedura ?

Care este pragul falimentului?, ma poate santaja si cu falimentul, nu-i asa?
Am primit ( eu repr societatea Y)de la judecatorie o comunicare prin care se admite cererea inregistrata de creditoarea ( societatea x) ,de a se incepe investirea cu formula executorie a unui bilet la ordin emis de catre debitoarea "societatea z" in favoarea beneficiarului ( soc Y).
Societatea x, creditoarea, a vandut marfa catre societatea Y, iar societatea Y a vandut-o mai departe societatii z.
Eu ( soc Y) am girat biletul la ordin catre societatea x.
Instanta retine ca cerintele pt investirea cu form execut, prevazute de art. 104, 106 raportat la art.41,42,48 al.1 pct 1 si art.49 din Legea 58/1934, sunt intrunite.
In consecinta, vazand art 376 C.PR.CIV, raportat la art.61 al.1 si 3 din Lg 58/1934, biletul la ordin va fi investit cu form execut.

Eu ce-as putea face in acest caz? trebuie sa fac recurs? pt ca in cazul in care creditorul nu poate sa-si recupereze banii de la societatea z, atunci eu sunt urmatoarea pe lista?

multumesc anticipat pt atentie si interes