Nu stiam ca trebuia sa mentionez pe site / forum daca sunt inscris "“catalogul mediatorilor din Romania”", daca in cartea de munca este scris ori nu sau daca chiar profesez in domeniu. Presupun ca ar trebui sa scanez si o copie, un act legal sa il atasez pe site ( doar in cazul meu), pentru a demonstra capacitatea de a profesa.
Sincer daca m-as lua dupa raspuns ar insemna ca mi se cere socoteala ca la un infractor. Nu stiu daca s-a mai intamplat pe acest site sa se puna la indoiala capacitatea fiecaruia de exercitiu, sau s-a dat socoteala.
Mi s-a verificat statutul de mediator doar mia? sau facut verificari in "catalorul mediatorilor din Romania"?
Deja incepe da ma sperie atitudinea care s-a luat impotriva mea.
*Referitor cu acea parte cu "criminalistica" nu am contrazis in totalitate acea meserie doar mi se are ciudat ca peroana aceea cred ca o trecut la "vrajeala" acolo in lipsa de ocupatie, era mai mult o precizare.
**Mi s-a adus la cunostinta ca nu sunt calificat, de unde stiti acest lucru? Stiti dv. mai bine, presupun.
Oricum astept un raspuns la al 2 mesaj postat pentru Administrator!
Undeva exista o eroare...
Da asa este numai ca daca reise dupa analizele prob. biologice ca este cel putin 0.80 ori mai mare... Numai ca eu ma refeream ca daca ai in aerul expirat 0,40, in sange este in jur de 80 (daca nu mai mare - prima data). Daca ai in sange 0,40 cam stii ca e posibil sa fie infractiune, aici depinde si de circumstante.....
ma interesaza acest domeniu deoarece detin un blog...
Va multumesc pentru raspunsul dv.
O seara buna.
Imi cer scuze , dati-mi voie să rectific de la 0.40% in aierul expira devine infractiune.
Daca nu sunt divortati, inseamna ca au amandoi au dreptul la copil. Inseamna ca mama nu are custodia copilului, atunci nu se pune vorba de rapire conform legii.
Chiar daca sunt divortati e nevoie ca unul dintre ei sa aiba custodia totala pentru a fi nevoie de hotarare judecatoreasca.
Consimtamantul se cere doar daca mama ar fi avut custodia totala a copilului in urma divortului.
Domnul Administrator - Alin Popescu
Suspendarea e difinitiva sau provizorie (pe anumita perioada de timp)? Va rog daca imi puteti da un exp. unde am gresit / incalcat aceste prevedere a site-ului? Eu nu am declarat fals, e posibil ca am fost suspendat deoareca deviam de la subict? Presupun ca va referiti la domeniul de experienta (exp. am trecut acolo ca ofer consiliere, adevarul este ca am si cursuri de consiliere din Facultate - am trecut doar facultatv pe site - nu enevoie sa tina de mediere - ca si altii care au scris ca le place sa se plimbe noaptea prin parc, care nu ar fi avut treaba cum ar fi un job / meserie), care au fost trecute pe langa cealalte exemplificari? Menitionez ca nu toata lumea de pe forum exercita ceea ce a declarat.
Doresc sa va aduc la cunostinta ca in legatura cu domeniul de mediere, exista mediatori care au cotatia de nota 10 si la "Descrierea activitatii consultantului" a scris "Mediere:drept civil,penal,dreptul familiei,... " (ca si la mine) si in plus au mai trecut caracterizarea personala (gen matrimonial, ori ca cele de socializare ca pe www.hi5.com), ori a descrie personalitatea... ca si a unor avocati, etc... presupun ca si acea persoana ar trebui sa aiba contul. Ori e posibil sa fie permisa caracterizarea?
Daca ma uit atent mai mult sau mai putin aproate toata lumea de pe forum au descrierea domeniului meu de activitate ca si persoana care v-am descris-o mai sus!
Ar fi trebuit sa primesc o avertizare la "Avertismente" (ori printr-un mesaj private, etc) si nu am observat daca mi-ati dat, asa cum au primit-o cealalti membrii, ori macar numele meu sa fie trecut acolo? Am observat ca toata lumea este trecuta acolo pentru incalcarea "regulamentului" si explicat detaliat.
Imi veti mai da drumul la cont (din suspendare)? Este permis sa imi fac alt cont cu numele meu ca consultant si sa trec doar informatii stricte? Am pierdut totul exp: Reiting.
Neoficia vorbind: As dori sa trec la rubrica "Descrierea activitatii consultantului", ceva dspre mine personalcum ar fi daca imi plac animalele, daca si cum imi place sa ma distrez, etc...
Mentionez: "Negocierea si Medierea Conflictelor in Familie si Penal" (conflictele familiale poate sa duca la tribuna sau mai rau nu mai vorbim si de cea penala = juridic), tine de medierea juridica.ca si "Abilitati de Mediere......" (care se refera de abilitatile mediatorului sa faca fata unei situatii"
Am observat ca este o persoana pe "Avocatnet.ro" care sustine ca lucreaza in "criminalistica" si se ocupa de accidentele rutiere / evitarea lor? Nu cumva o mintit... nu ar trebui sters si lui contul? Nu de alta dar nu e compatibil criminalistica cu acidentele rutiere , alcoolemia etc.
"Va aduc la cunostinta: Medierea este arta prin care o persoana specializata denumita mediator, ajuta partile implicate sa transforme un conflict intr-o intelegere.
Medierea reprezintă o modalitate facultativă de soluţionare a conflictelor pe cale amiabilă, cu ajutorul unei terţe persoane specializate în calitate de mediator, în condiţii de neutralitate, imparţialitate şi confidenţialitate."
Va multumesc anticipat.
Cu respect George Diaconu!
Domnul Alexander
Dv am obs ca ati expus legea, numai ca nu ar fi fost necesar. Ati vrut doar sa o precizati? Considerati ca am incalcat ceva din acel articol?
Buna ziua! Am si eu o Reclamatie la dumneavoastra!:(
Am mai deschis un topic aceeasi problema care a aparut la mine si vad ca nu am primit un raspuns.
Eu mi-am facut un cont la dv. ca Consultant - Mediator, si am observat ca contul meu s-a transformat in Utilizator, acest lucru sa intamplat din data de seara pe 4.07.2009 (contul a fost creat in aceeasi zi dimineata). Poate ma puteti lamuri cu aceasta problema ciudata si cum o aparut ea.
Vreau sa mentionez ca informatiile date de mine pentru crearea contului sunt reale deoarece sunt licentiat in "Medierea si Negocierea Conflictelor in Familie" avand varsta de 23 de ani, si raspunsurile date pe forum nu a deranjat pe nimeni si au fost date de mine in concordanta cu realitatea.
Astept raspunsurile dv, o zi buna!:)
Despre acest lucru nu va pot da multe amanunte sunt lucruri legate de inteprindere. tot ce pot spune daca sunteti disponibilizat de la inteprindere sau va inscrieti la ordonanta de exp. primit 20.000 - 25.000 ron (200 mil - 250 mil depinde de salariul dv. si in functie de vechime) in mana (cam 12-24 de salarii) + salariu timp de 2 ani (salariu in mana fara sporuri, ture de noapte, preme/pe luna) si se pune ca vechime. Pentru data viitoare s-ar stipula de mai mult.
Pe scurt: Angajatul nu se afla in somaj inteprinderea vireaza banii (impozitele) catre stat si dv. stati acasa si primiti banii 2 ani de zile. Timp de 2 ani nu va puteti angaja deoarece cartea de munca e la ei. Dupa cei 2 ani de zile va puteti inscrie la somaj.